Limba română, întrebare adresată de alissardeleanu, 9 ani în urmă

Imaginează-ți că părinții te lasă o săptămână în casa unei rude îndepărtate , pe care abia ți-o mai amintești. Descrie casa și ce faci acolo . Cu cine te împrietenești ?? Poate cu un șoricel sau cu copii ai vecinilor .Alege și scrie-ți povestea!! (scurtă)

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de lorenamaria123456789
0
Intr-o zi linistita de primavara,stateam cu parintii mei pe terasa,cand tata a primit un telefon aflase ca bunica a fost internata de urgenta.Iar apoi am aflat ca eu nu pot sa merg si o sa ma lase la o ruda.
Au spus sa imi fac un mic bagaj deoarece este posibil sa stau cateva zile.M-au luat si le mine ca un bagaj si m-au bagat in masina.In scurt timp am ajuns la o impresionanta constructie mai ceva,ca si "Casa Poporului".O cladire mare,impunatoare.In fata usi ne-a intampinat o fata imbracata in negru cu un sortulet alb,dupa aceea am aflat ca ea era servitoarea "casei".Am intrat si la intrare erau doua randuri de scari.Unul in dreapta si unul in stanga.Iar cand ma uit in sus un candelabru imens.Scarile duceau la etaj,unde erau 10 camere fiecare cu baie personala.Aveau o sufragerie pe care ei o numeau salon,si o bucatarie.Era spectaculos.Am aflat ca aveam un bunic milionar,ce mi-a fost ascuns.Ziua a trecut repede,si m-am dus in camera mea si am adormit imediat.
Cat timp am stat acolo mi-am facut multi prieteni cum ar fi "servitoarele" care s-au dovedit a fii niste persoane minunate,precum si gradinarul,ingrijitorul de cai si multi altii.
Sper ca este bine!Succes!Coroana?
Alte întrebări interesante