Limba română, întrebare adresată de saraah31, 7 ani în urmă

Imaginează-ti că particip la o expediție maritimă! Redactează o notă de jurnal de cel puțin 150 de cuvinte în care să relatezi această experiență incluzând o secvență explicativă și una descriptivă fiecare de minimum 30 de cuvinte data redactării jurnalului este 20 mai 2023.
e uragenttt, dau coroana

Anexe:

elena1222: Mai ai nevoie???

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de popa29151
0

Răspuns:

Data: 20 mai 2023

Astăzi am participat la o expediție maritimă. Împreună cu echipa mea de exploratori, am navigat pe mare într-o călătorie de descoperire. Ne-am oprit într-un arhipelag tropical și am început să explorăm insula.

Secvența explicativă:

Scopul expediției noastre a fost de a cerceta biodiversitatea acestui arhipelag și de a înțelege mai bine ecosistemele marine. Am colectat probe de apă, sol și plante pentru a studia diversele forme de viață și interacțiunile dintre ele. De asemenea, am înregistrat toate observațiile noastre în jurnal pentru a le putea analiza mai târziu.

Secvența descriptivă:

Insula este frumoasă cu plaje albe, palmieri înalți și apă turcoaz. Am văzut unele dintre cele mai spectaculoase creaturi marine, cum ar fi delfinii care săreau în apă și rechini care înotau în apropiere. Am înotat în apa cristalină și am descoperit taverne ascunse pline de pești colorați. Am fost încântați să vedem atât de multă viață în această zonă.

Această expediție maritimă a fost o experiență minunată și învățătoare. Sunt încântat să continui explorarea și să descopăr mai multe despre acest mediu uimitor.

Explicație:

sper că te-am ajutat

Alte întrebări interesante