Limba română, întrebare adresată de mihaistudent, 7 ani în urmă

imaginează ți că primești în dar o carte de la Moș Crăciun, scrie în 10 rânduri în care să aveți verbele auxiliare și predicative.
URGENT VA ROG,DAU COROANA,NU 10 PROPOZIȚII DAR 10 RANDURI​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de danielpetrupasc
2

Răspuns:

Moș Crăciun mi-a oferit un dar minunat - o carte de povești în limba mea materna. Am deschis cartea cu emoție și am început să o răsfoiesc. Primul capitol avea un titlu uimitor - "Visele se împlinesc dacă crezi în ele". M-am întristat când am citit primul paragraf, dar am continuat să citesc și am descoperit că acea carte era plină de învățăminte și sfaturi valoroase. Am simțit că Moș Crăciun a citit sufletul meu și mi-a dăruit cartea perfectă. Am hotărât să-mi pun în aplicare sfaturile din carte și să cred în visurile mele.

Am simțit că Moș Crăciun a avut încredere în mine și m-a îndrumat spre calea cea bună. Cartea a devenit un bun prețios pentru mine și am decis să o păstrez ca un amintire a acestei zile minunate. M-am gândit să-i scriu o scrisoare de mulțumire Moș Crăciun pentru darul lui generos și sper ca el să-mi împlinească toate visurile și să am o viață fericită și realizată. Vă mulțumesc, Moș Crăciun, pentru tot ce ați făcut pentru mine!

Explicație:

Sper să ajute!


mihaistudent: nu mai trebuia
mihaistudent: ricum mersi
mihaistudent: îți dau mulțumesc+5 stele :)
Alte întrebări interesante