Limba română, întrebare adresată de raulcristea87ot0y8o, 8 ani în urmă

Imagineaza-ti ca te gasesti intr-un magazin de jucarii.Relateaza o intamplare de 10-12 randuri​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de maria22228
1

Răspuns:

Într-o zi m-am dus cu mama într-un magazin de jucării! Eram foarte fericita deoarece jucăria pe care mi-o doream era acolo! Mama, a întrat într-o cofetărie înainte. După acea, mergând înspre magazinul de jucării, am văzut un copil ieșind fix cu ursulețul de plus pe care mi-l doream extraordinar de mult! Atunci când am întrat am văzut pe raft jucăria! Eram foarte fericita! Era roz, cu sclipici pe la urechiușe și vorbea deoarece avea baterii! Imediat eu l-am luat și l-am îmbrățișat strâns! Apoi am mers la casa de marcat, acolo l-am plătit apoi am plecat înspre casa, fericita! A fost o zii minunata!

Sper ca te-am ajutat!

Răspuns de melysastegeran
1

Răspuns:Eram împreună cu mama , și am intrat in unul dintre cele mai mari magazine de jucării , pe care le văzusem până atunci .

Aveam numai 8 ani , îmi doream fiecare jucărie doar pentru mine , am început să i-au de la plastelină , la cuburi lego ... am plecat la mama sa ii arat ce îmi voi cumpăra , ea mi-a explicat că nu putem să luăm atâtea jucării cu noi , și atunci am auzit un copil cam de aceeași vârstă cu mine care plangea pentru că mama lui nu îi cumpara o mașinuță , doamna era o femeie îmbrăcată modest , nu era bogată .Mama mea a luat două mașinuțe identice , le-a platit , și una a dus-o baietelului cealaltă o așezase in bratele mele , aflăm la acel moment că doamna nu avea bani .

Copilul s-a bucurat nespus , iar mama lui nu a uitat de gestul nostru.

Explicație:Sper ca te-am ajutat. ❤

Alte întrebări interesante