Limba română, întrebare adresată de anonim764437, 7 ani în urmă


Imaginează-ți că ţi-ai petrecut vacanţa într-un sat de pe malul Dunării. Scrie un text narativ, de cel
150 de cuvinte, în care să prezinți o întâmplare petrecută în timpul acestei perioade, incluzând o
secvenţa dialogată, de minimum patru replici, şi una descriptivă, de minimum 30 de cuvinte.
RAPIDDD VA ROGGG!!!!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de ochelarista07
2

Răspuns:

Sper că te-am ajutat. Coroană te rog

Explicație:

În timpul vacanței mele de vară, mi-am dorit să experimentez ceva diferit față de locurile pe care le-am vizitat în trecut. Așa că am ales să-mi petrec timpul într-un sat pitoresc de pe malul Dunării.

Am ajuns acolo cu trenul, iar pe măsură ce ne apropiam de destinație, peisajul din jurul nostru devenea tot mai frumos. Râul strălucea în soare, iar casele tradiționale cu acoperișuri din șindrilă se ridicau printre livezile verzi de pomi fructiferi.

Am fost întâmpinat de gazda mea, un bătrân amabil care ne-a dus la casa în care urma să stăm. Casa era simplă, dar confortabilă, cu pereții albi și podelele din lemn. În curte se afla o măsuță rustică și niște scaune din lemn, unde am savurat o gustare locală oferită de gazda noastră.

În primele zile am explorat împrejurimile, am vizitat biserica satului, am făcut o plimbare cu barca pe Dunăre și am admirat apusul de soare peste râu. Am descoperit și o piață mică unde se vindeau produse locale, fructe și legume proaspete, brânzeturi și vinuri de casă.

Într-o zi, am decis să vizităm o fermă din apropiere, unde am învățat cum se cultivă legumele și cum se îngrijesc animalele. Am cules roșii dulci și multă verdeață direct din grădină, și am gustat laptele proaspăt de la vacile din fermă.

Ce frumos  a fost!


anonim764437: Multumesc! Coroana ti o voi da cand voi putea!
Alte întrebări interesante