Limba română, întrebare adresată de masqtm52, 8 ani în urmă

Imagineaza ti ca traiesti in Tara Iubirii in orasul Admiratiei . Prezinta in cel putin , 150 cuvinte o calatorie prin aceasta tara!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de pavelscualixia
5

WOW!

nu pot cred sunt aici!

spun eu dupā ce avionul meu a ajunsa la destinație, am vrut i-au o micā pauzā și relxez așa am ales țara iubiri și am gāsit și o casā mare și frumoase în care pot locuii pe parcursul vacanței mele.

mi-am luat bagajele , am contactat cu taxi și am plecat spre orașul Admirației pentru acolo este casa în care voi locuii timp de o sâptāmānā.

dupā ce am ajuns la casa unde voi locui am intrat în casā mi-am lāsat bagajele în camera pe care mi-am ales-o dormitor, m-am schimbat în ceva mai comod și am plecat fac niște cumpārāturii asta dupā ce am fācut "turul" casei, normal.

deja a trecut 2 zile de când sunt aici mi-am fācut chiar și o prietenā care din fericire vorbește românā, majoritatea oamenilor de aici vorbesc englezā dar descurc șu așa.

ceasul este 11:08 iar eu încā eram în pat uitam pe instagram, pānā când primesc un mesaji, era de la Lisa prietena mea. am vorbit cu i-a și am decis mergem la un parc de distracții pe la ora 2 m-am sculat din pat am plecat la baie mi-am fācut rutina dupā care am plecat jos, în bucātārie pentru a mânca ceva, dupā asta am fācut curat și am plecat sus în camera mea unde mi-am pregātit ținuta, mi-am luat un hanorac albastru simplu și niște blugi negri rupți în genuchi.

huh, iată a trecut încā 2 zile minunate în vacanța asta! este așa frumos aici și lumea este așa calmā nu cred mai vrau plec! mâine e ultima zi din vacanța mea este vineri așa m-am decis plec în orași pentru a lua cāte un cadou mame-ei și tatei.. m-am îmbrācat într-un tricou larg, niște blugi scurți mi-am fācut un machiaji simplu și am plecat. am ajuns în fața mall-lui de unde mi-am luat vatā pe bāț de la intrat și dupā am intrat în mall, am vāzut un magazin cu rochii pe stilul mame-ei așa m-am dus acolo, la intrarea în magazin am dat de un bāiețel micuț care plânge pentru mama sa nu a vrut îi cumpere vatā pe bāț am observat eu încā nu am mâncat din a mea așa i-am dat-o bāiețelului acesta mulțumindumi, dupā ce am luat rochia mamei am plecat la un magazin de hanorace pentru tata le adorā.

dupā ce am terminat cu cumpārāturile am plecat acasā unde am mai fācut anumite lucrurii pentru a îmi ocupă timpul.

m-am trezit din cauza alarmei și mi-am adus aminte astāzi plec acasā, mi-am fācut bagajul dupā care am fācut curat pentru nu vreu proprietarul se supere, am lāsat cheile pe masā din living și am plecat spre aeroport unde am vāzut-o pe Lisa care fugea spre mine cu o cutiuță neagrā și o fundițā rozā, era un cadou pentru mine mi-a spus îl deschid. înauntru era o brāțarā cu o inimă rozā pe care scria "LOVE"

mi-am luat la revedere de la i-a și am urcat în avion.

nu pot cred?! a fost superb aici... poate o sā mai vin și altā datā, oameni sunt așa calmi de parcā viața le-ar aduce numai bucurii..e o țară superba unde te poți relaxa în liniște chiar dacā ai o prietenā la fel de nebunā Lisa! nebunā în sensul bun!

mna.. se pare ne Lom la revedere țarā minunatā!

spun eu în genul meu uitāndumā pe geamul de la avion.

Sper te-am ajutat!

nu e așa cine știe ce dar... mna, am încercat!

succes!

Alte întrebări interesante