Limba română, întrebare adresată de Utilizator anonim, 8 ani în urmă

Imaginează-ți ca vacanta de vara ai petrecut-o în Islanda. redactează o scrisoare de cel puțin 150 de cuvinte, adresata părinților tai în care le vei povesti experientele prin care ai trecut. localitatea o vei propune tu, data redactării 25 noiembrie 2020.
VĂ ROG repede! Dau coroana și cât mai multe puncte posibile dacă mă ajutați și nu răspundeți aiurea. ​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de petruganrebeca
2

Răspuns:

DRAGI PARINTI

INCA SUNT IN ISLANDA, IMI PLACE AICI. TREBUIA SA VENITI SI VOI. IMI E DOR DE VOI. AICI SUNT MULTE LOCURI DE VIZITAT. NU AM VIZITAT NICI MACAR JUMĂTATE SI SUNT DE O LUNA. DEJA AM FACUT FEBRA MUSCULARA. SA STITI CA NU AM INTAMPINAT PROBLEME. BA CHIAR AM SALVAT NISTE PISICUTE, ERA SA LE CALCE MASINA. GHIDUL A FOST MANDRU DE MINE. PANA ACUM AM FOST IN: KOPAVOGUR

ÁRBORG, AKRANES, SI GRINDAVIK. M-AM DISTRAT FOARTE TARE. VA MULTUMESC CA MA-TI LASAT SA VIN. NE VEDEM PESTE 2 SAPTAMANI.

CU DRAG.......


petruganrebeca: Stiu ca nu sunt exact 150 cuvinte. Sunt 103
Răspuns de nicolenicolus
0

cred ca știi cum se redactează o scrisoare. Eu am sa scriu doar conținutul.

Îmi e foarte dor de voi. Mi-aș dori să fiți aici pentru a putea vedea cât de frumos e. Priveliștea e minunată în Reykjavik. Mă distrez împreună cu prietenii mei. Ne plimbam din ce în ce mai mult pentru a cunoste orașul. Acum câteva zile prietena mea, Ana, s-a pierdut prin una dintre străzile aglomerate. M-a sunat disperată și mi-am petrecut două ore căutând-o. Mi-am făcut o prietenă nouă in ziua acea, Amy. E super drăguță și a sărit în ajutor. Norocul meu a fost că Amy știa orașul foarte bine și am reușit sa o gasesc pe Ana. Îmi pare rău că nu am sa o mai văd. Sper că și voi sunteți bine. Apropo, cum e la voi?

Alte întrebări interesante