Limba română, întrebare adresată de alexutzap1, 8 ani în urmă

Imaginează-ți că vei pleca într-o călătorie în țara zmeilor. Planifică această excursie în detaliu, pentru a o face de neuitat. Ține cont de sugestiile din diagramă de mai jos:



Vă rog! URGENT!!! Dau coroană. ​

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de cecikia
2

Maine dimineata este ziua cea mare pentru ca voi pleca În Țara Zmeilor. Eu si prietenul meu Jack vom pleca cu barca pe apă ca să ajungem pe insula. Voi lua cu mine multă apă, un arc cu săgeți în caz ca este nevoie, mere, sandvișuri, iar Jack va aduce harta către Marea comoara.

Am pornit de dimineata la drum, ne am îmbarcat în barca și am inceput a vasli.Drumul a fost ușor, nu erau valuri și ne a luat cam 5 ore până am vazut o insulă. Insula Zmeilor. Am debarcat, am ascuns barca și am pornit către peștera Kalanis, unde se află comoara. Nu am întâlnit nici un zmeu, dar asta nu înseamnă că trebuie să lasam Garda jos. Am ajuns la peștera și am intrat în ea. Nu era intuneric, erau niște torțe deci am mers ușor. Am dat de un puzzle, Jack la făcut rapid și am intrat într-o cameră cu o statuie urâtă.Jack a spus că este un alt puzzle. L-a rezolvat împreună cu mine, a durat cam 30 de minute până am ajuns în camera cu comoara. În sfârșit am dat de comoara, am luat cufărul și am fugit.

Drumul către barca nu a fost cum ma asteptam, am dat de un zmeu. Era mare și puternic.Am scos arcul cu săgeți și am inceput sa trag, dar nu le am nimerit. Asa ca am luat o la fugă, am ajuns la barca și am plecat teferi

Alte întrebări interesante