Limba română, întrebare adresată de geta34, 8 ani în urmă

Imagineaza-ti intr-o scurta compunere,povestirea Cainele Soldatului" care ii trezeste atatea amintiri personajului.​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Zâmbicel
5

Cainele Soldatului

Rooky, cel mai curajos caine din tinut! El este cainele soldatului Solomon! Celvmai important soldat din intreg tinutul! Dar o vai! Se apropie o lupta! Imparatia vecina a venit sa lupte ca sa ne i a teritoriul!

-Rooky, apara printesa! se aude de departe. Era soldatul

Rooky se duce ca vantul spre printesa dar soldati din cealalta imparatie se apropiau din ce in ce mai mult! Mai fac un pas , isi pregatesc armele, inca un pas, isi pregatesc scuturile. Isi pregatesc grenadele. Se pregatesc sa arunce cu ele si sa de a fuga in tinutul noastru pentru a ne lua tot ce e mai de pret.

Rooky a ajuns aproape de palat, dar unde este printesa? Rooky latra cat de tare putea.

-Rooky! Rooky! Sunt aici, uite ce flori frumoase am plantat!

O nu! Printesa era in gradina! Grenadele erauvin aer! Urmaubsa explodeze chiar peste printesa! Grenada se apropia din ce in ce mai mult! Cu fiecare clipa trecuta sansele ca printesa sa supravietuiasca erau din ce in ce mai mici! Sansele sa supravietuiasca se apropiau din ce in ce mai repede de 0! Rooky a sarit si a aruncat printesa la distanta si grenada a explodat! Au explodat mai multe grenade! Toata lumea a venit spre celalalt regat sa lupte! Fiecare cu ce avea! Lumea nu avea arme, avea speranta! Speranta ca va fi bine! Cu cea mai mare speranta in suflet oameni se aflau intr o lupta intre viata si moarte! Unii castigau lupta altii o pierdeau.

Dupa lungi zile speranta a batut arma! Au castigat razboiul! Dar Roocky? Unde este Roocky? In gradina palatului statea un caine frumos, curajos si prietenos. Roocky! Printesa langa el il mangaia si plangea. A inceput sa simta miros de praf. Oare au venit iar cu razboiul? Imposibil! Roocky dadea din coada de bucurie ca au castigat razboiul si ca printesa este salvata!

Viitoarea regina a imparatiei lor era salvata! De un caine cu numele Roocky!

Roocky a dovedit ca un caine nu este doar un animal, ci si un adevarat luptator!

Alte întrebări interesante