Limba română, întrebare adresată de pisicuta4442, 8 ani în urmă

Imaginează -ți îtr-o compunere de minim 150 de cuvinte (15 rânduri) o întâmplare deosebită având ca personaj principal ,,o rază de lumină".​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de alihaveclout
9

Soarele se ascunde dupa pamantul insetat de lumina lunii.

Aceasta apare cu greutate, dar plina de ea. Asa ma formez si eu. Cine sunt eu? Eu sunt acea raza de soare care iti intra prin fereastra si te uimeste de fiecare data cand ma vezi. Sa stii ca eu nu sunt o natie de fantoma sau alt ceva. Eu sunt doar o raza de lumina. De la luna mai exact. Povestea mea este chiar interesanta.

Stiu ca nu te asteptai, dar eu provin de la soare. Chiar de la acea minge uriasa de foc. Acolo eu cu mii de raze de lumina ne jucam si cand crestem mari, mai exact dupa 12 ore de stat in caldura, suntem trimisi la luna. Acolo nici bine nu am ajuns ca ne trimite direct la tine, sau la oricine in casa, chiar si in casa bursucilor. Iach. In timp ce tu dormi, noi ne plimbam de colo colo prin lume. Unii merg in paris. Ce frumusete, Turnul Eiffel, Luvrul, toate sunt un dar pe acest pamant. Sigur, nu toti avem acel noroc. De exemplu un prieten de al meu a cazut fix intr-un canal. O intrebare fireasca pe care i-o punem lunii este "Cat e ceasul?". De ce? Pentru ca noi traim doar 24 de ore, 12 pe soare si 12 pe pamant, noaptea. Ideea e ca atunci cand se lumineaza de zi, eu mor si ma reincarnez intr-o alta care v-a veni la tine maine seara.

Suntem ca la serviciu. Ture de noapte si de zi. Se scurge timpul. E aproape rasarit, trebuie sa plec. Pa om dragut care esti totodata si putin nebun, deoarece vorbesti sau asculti o raza de lumina.

Sper ca te-am facut sa razi si sa iei 10, desigur. Nu uita ca poto conta pe mine la orice compunere. Daca ti-a placut nu uita sa ma recomanzi la compuneri si prietenilor tai. PWP

Alte întrebări interesante