Limba română, întrebare adresată de maduuu02, 9 ani în urmă

Imaginează-ți o călătorie în spațiu. Descrie, în 8 - 10 rânduri, sentimentele tale provocate de "întâlnirea" cu stelele.

**în compunere trebuie folosita descrierea**

Cea mai frumoasa compunere primește coroniță. :)

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Utilizator anonim
22
intalnirea cu stelele

azi am sa merg in spatiu , deabea astept!
peste doua ore deja am ajuns in spatiu .
se vedeu asa de bine stelele! niciodata nu le vazusem de asa de aproape erau minunate . aveau niste culori aprinse exact ca auriul , si erau stralucitoare . apoi am ajuns pe luna acolo nu era cascaval cum credeam dar de acolo puteam sa vad pamantul .in spatele meu am auzi o vace era o stea care mia cerut sa ne imprietenim !
Răspuns de gabrielaciupag
13
Tatal meu este astronaut,mereu mi-am dorit sa privesc spatiul intreg la fel ca el dar mi-a spus ca inca sunt mica ca sa pot calatorii atat de departe.Pe masura ce adaugam un an la varsta mea eram din ce mai emotionata ca voi putea ajunge unde este si tatal meu.Ziua mult asteptata a venit,mi-am luat tatal de mana si am pornit. O multitudine de sentimente ma incercau in acel moment:frica de inaltime dar si bucuria exprimata prin fluturasii ce-mi rodeau incet ,incet stomacul. 
In sfarsit,am ajuns,totul semana cu o mare..o mare de stele ,planete si intuneric.Era diferit,puteam zbura dar nu le puteam atinge,parca eram acasa.Nu stiu cat am stat libera prin spatiu dar ce stiu clar e ca acel sentiment era unul nemaintalnit si cu siguranta nemaincercat,ceva unic si atat de simplu.Ma simteam fara griji,ca si cum universul m-a asteptat la fel cum l-am asteptat eu 
Alte întrebări interesante