Limba română, întrebare adresată de florinab, 9 ani în urmă

"Imagineaza-ti o calatorie intr-o lume fantastica, inspirata din imaginea alaturata. In textul tau, foloseste ca substantive comune cuvintele scrise colorat in textul Maimuta nepriceputa, precum si trei substantive proprii." Cuvintele: mai, dar, cat, lauda, care.


Utilizator anonim: unde e textul și imaginea de care vorbești?
florinab: In caietul de Lb.Romana.
Utilizator anonim: păi de ce nu le pozași? eu cum văd poza din caietul tău?
qwertuasfCZ: Nu poti sa possible.
qwertuasfCZ: Pozezi.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de alexandrageorgi10
35
In aceeasta calatorie spatiala iesind din universil nostru si ajung pe o alta planeta fantastica mai tare cat ma departez de planeta noastra ma doare dorul de casa.
Dar ma intorc eu cat mai repede si o sa ma laud prietenilor mei ce s-a intamplat pe alta planeta!
In timp ce zburam spre planeta s-a intamplat o defectiune .
Maimuta nepriceputa a sarit in ajutor sa repare problema dar a reparat-o fara sa mai ajungem pe planeta si fara aproape comustibil la racheta.
Dar am trait ceva din călătoria aceasta minunată si tot sm avut ceva sa ma laud prietenilor!
Răspuns de bodolis
23
                                CALATORIA MEA 
Calatoria incepe asa .dupa cum va spuneam as vrea sa calatoresc intro lume fantastica . lumea mea fantastica incepe intro poienita .unde in  lumea asta in poienita sunt multe animalute .copacei .floricele si fel de fel de speci .in lumea mea fascinata ,eu ma joc cu animalutele .si sunt foarte fericit . imi inspira foarte multa fericire si asi vrea ca prieteni mei sa vina cu mine in calatoria mea , sa se bucure si ei . dar asta va ramane de vazut . poienita e ca o dumbrava minunata .unde exista vulepea cea sireatas si cocorstaci .motanul incaltat .alba ca zapada . unde toti imi sunt prieteni .,aceasta este calatoria mea intro lume fantastica 

Alte întrebări interesante