Limba română, întrebare adresată de maraantonia44, 8 ani în urmă

Imaginează ți o compunere cu titlul în parcul de distracție

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de vchpxy
0

LA ÎNCEPUT: În vacanța de vară mi-am propus să merg la parcul de distracții. Odată ajunsă acolo, împreună cu familia mea, am hotărât să începem distracția cu roata mare. Am putut să vedem tot parcul de acolo, de sus, era uimitor, atât de multe culori și atâta veselie era împrăștiată peste tot, pur și simplu eram încântată de acea priveliște minunată, nu cred că m-aș fi săturat de ea.

MAI APOI: După ce am coborâte din roata mare, evident, cu gând de a mai urca încă o dată la sfârșit, am mers la mașinuțele electronice unde am făcut concurs de viteză cu ai mei. Pe lângă acestea am mai experimentat multe alte mașinării din acest parc uimitor de mare. Am participat la unele concursuri si chiar am câștigat mici lucruri precum o ciocolată sau un suc gratis. Am făcut o grămadă de poze. Împreună cu familia, la peisaje, la jocuri și peste tot fiind siguri că ne vom aminti de asta în fiecare zi. Când am vrut să plecam, frățiorul meu s-a împiedicat și a căzut pe pietre astfel provocându-şi o mare durere în genunchi și o zgârietură de milioane. Mama și tata s-au panicat așa că am mers la sala de prim-ajutor care se afla undeva prin centrul parcului. O asistentă drăguță i-a dezinfectat rana fratelui meu și, ca să se bucure, i-a dat un plasture colorat pe care se aflau tot felul de animale. Am chicotit la asta.

ÎN CELE DIN URMĂ: Știind că totul s-a rezolvat, am mers la iubita noastră mașină și am pornit spre casă. Ziua asta a fost o totală nebunie.

Alte întrebări interesante