Limba română, întrebare adresată de amalia5658, 8 ani în urmă

Imagineaza-ti un interviu in care tu îi iei un interviu unui om din viitor.
Sa aiba minim 20 de replici.
Va rog mult :((​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de MyyaMaria
2

Răspuns:

- bună ziua, cum vă numiți?

- salut, mă numesc Mihai.

- câți ani ai Mihai și cu ce te ocupi?

- am 32 de ani și mă ocup cu inventarea mașinilor zburătoare!

(de aici poți continua tu, că nu mai am idei)

Răspuns de b3rlin
2

Răspuns:

-Sa intram direct in subiect, zic

-Asa

-Prima mea intrebare, in viitor are loc vreun avans tehnologic?

-Pai, au loc mai multe. Din cate imi amintesc, voi inca aveti impresia ca in viitor vor fi masini zburatoare, corect?

-Intr-adevar

-Pai, nu avem masini zburatoare, dar din cauza problemei cu aglomerarea in trafic am inventat un tip de masina care merge pe şine. Un fel de tramvai dar mai mic. Acum sunt şine peste tot in lume, iar traficul chiar s-a imbunatatit.

-Interesant. Ce altceva ati realizat?

-Am reusit sa inventam holograma, deoarece internetul are acum o viteza similara cu viteza luminii. De asemenea lucram la teleportare, deocamdata am reusit sa treleportam cateva molecule de apa la o distanta de 4km. Totul a devenit wireless si toata populatia planetei a devenit cu 30% mai inteligenta.

-Asta este foarte bine. Vreo schimbare geografica?

-Sa stii ca da. A inceput sa se desprinda o parte din africa de sud iar ghetarii au inceput sa se topeasca mai repede. Am facut prima colonie pe marte si in cativa ani va fi o planeta buna de locuit. Gheata din Groenlanda s-a topit de asemenea si acolo s-au mutat peste 4 milioane de oameni, cei mai multi danezi. A si, Galaxia Andromeda a devenit vizibila cu ochiul liber pe cer, atat de mult s-a apropiat.

-Fascinant. Schimbari politice?

-Aici s-au intamplat destul de multe. Cateva state din america au avut parte de revolutii si cele mai multe dintre ele au devenit state independente. Rusia si alte 6 state din asia si din Europa, inclusiv romania, moldova si ucraina, au devenit iar comuniste iar Uniunea Sovietica a revenit. Acum iar incep tensiunile dintre cele doua puteri. Cred ca un nou razboi mondial vine catre noi rapid.

-Asta este uimitor. Ce spui de schimbari biologice?

-Am descoperit recent o noua rasa de animal, pe marte. Aceasta specie pare se fie apoape la fel de inteligenta ca un om din preistorie. Fizionomia umana s-a schimbat destul de mult. Am devenit mai inalti si mai puternici ca inainte. Problema poluarii a fost rezolvata iar oamenii nostrii de stiinta au gasit o metoda de a salva stratul de ozon. Am inventat bomba cu mercur, care este de 10 ori mai puternica ca o bomba cu hidrogen sau bomba nucleara. URSS detine cele mai multe astfel de bombe iar America de abia tine pasul cu arsenalul Uniunii Sovietice, de asta spun ca se apropie razboiul.

-Uluitor. Iti multumesc foarte mult pentru aceste informatii. Ne vor ajuta foarte mult.

-Nicio problema

-Totusi as mai avea o intrebare

-Desigur, spuneti

-Cum ati ajuns in timpul nostru

-Ah, da, am uitat complet. In anul din care vin eu, 2300, am inventat calatoria in timp. Ne-am dat seama ca daca putem calatorii mai rapid de viteza luminii in sens opus cu pamantul, nava in care calatorim se poate intoarce in timp.

-Asta este bine!

-Stiu, deocamdata mai am de vizitat inca cativa ani si sa salvez cateva genii de la moarte, asa ca daca ma scuzati...

-Sigur sigur, mi-a facut placere

-Si mie

-Bafta

-La revedere

-Pa


b3rlin: daca nu imi dai coroana ma supar
amalia5658: Mulțumesc
Alte întrebări interesante