Limba română, întrebare adresată de dariamari76, 9 ani în urmă

imagineaza0ti ca esti jurnalist la o revista pentru copii.Scrie un articol despre o zi la mare!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de AndraT
2
Ziua copilului este un prilej de a sarbatori copilaria, de a oferi sprijin copiilor, de a inspira comunitatea si familia noastra, de a aprecia si iubi copiii si de ce nu de a-i pregati pentru un viitor sanatos, fericit si plin de succese.
Răspuns de Utilizator anonim
2
Vara este deja printre noi , cu influenţe imposibil de resimţit .. în cel mai dorit anotimp al anului  , românii profită la maxim de avantajele ţării noastre , printre care deschiderea la Marea Neagră sau  prezenţa reliefului înalt ..
     Mamaia , cea mai cunoscută staţiune turistică şi-a făcut deja pregătirile , iar adulţii , însoţiţi de copii nu au mai putut rezista tentaţiei , aşadar şi-au făcut timp pentru a ajunge aici ..unde se desfrânează limitele distracţiei , pentru că nimeni nu se poate plictisi pe plajă .... valurile dohoritoare , adierea lină a vântultui , acea frumoasă atmosferă a zilelor soride de vară elimină vacarmul de demult , întroducând un peisaj perfect , care nu are cum să nu satisfacă dorinţele tuturor ..dacă vrei şi tu , să ştii ca nu vei regreta niciodată , ia-ţi părinţii de mână şi hai să te distrezi ! 
Alte întrebări interesante