Limba română, întrebare adresată de Utilizator anonim, 9 ani în urmă

imagineazati ca ai avut ocazia sa o cunosti pe matilda intr-o tabara de lectura si ati devenit foarte buni prieteni scriei un e-mail in care sai povestesti ce ai mai facutla scoala 6- 8 randuri

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Frezza2
13
Draga Matilda,
Vreau sa-ti spun ca ne-am distrat foarte bine in tabara de lectură. Ne-am jucat , ne-am împrietenit împreună, iar acum iti duc corul.Sper ca o sa mai avem ocazia sa ne mai întâlnim .Vreau sa-ti spun ca tu esti o prietena unică pentru mine.Te iubesc foarte mult, draga Matilda.Sper ca te-am ajutat!Vacanța plăcută!

iris27: eu cred ca trebuia facut despre ce a facut la scoala dupa ce s-a intalnit...eu asa am scris
Răspuns de iris27
9
14 august 2017
Draga matilda

  De abia astept sa ne vedem in urmatoarea tabara de saptamana viitoare... sunt asa de bucuros/bucuroasa ca suntem prieteni/ prietene si ca avem atat de ,multe in comun.... la scoala ne-a dat de facut un proiect despre un prieten ,mai exact sa facem un fel de reportej despre un prieten si parerea lui despre carti....si ...ma gandeam ...sa fac acest proiect despre tine .         Desigur ,doar daca vrei....Si vreau sa iti prezint acea carte despre care am vorbit noi atata amar de timp si care de abia ieri a aparut in librarii.... si ce sa crezi.....eu le-am luat pe primele doua ...de abia astept sa ne intalnim. 

Cu drag ,
.............
Alte întrebări interesante