Limba română, întrebare adresată de Utilizator anonim, 8 ani în urmă

Imagineazati ca esti un extraterestru care ajunge pe pamant pentru o zi.Povesteste in aproximativ o pagina 10 lucruri care va plac la pamanteni(oameni) si 5 care nu va plac. Povestiti de asemenea cum ati dori sa transformati in bine anvand puteri speciale lucrurile gresite de pe pamant.
Este urgent! Foarte repede! Multumesc...
Dau coroana si 20 pcte!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Utilizator anonim
1
Prima zi pe pământ


Buna.Numele meu e Eoger Kalos.Astăzi merg in prima mea expediție pe asa numită planeta albastră despre care am auzit foarte multe lucruri frumoase,dar de asemenea si urate.
Am coborât din navă și toată lumea se uita la mine de parcă eram...ei,bine...un extraterestru.Am anunțat pământenii ca am venit in pace si ca nu caut război. Le-am spus ca fac un studiu de caz despre ei pe care trebuie să-l arat generalului Zoeh.Ei m-au lăsat.La început am văzut numai lucruri bune la pământeni cum ar fi mâncarea,simțul umorului al oamenilor,inteligența lor,performanțele lor în domeniul activităților sportive și de asemenea bebelușii.lor care sunt foarte drăguți. Dar apoi ce m-am aprofundat in studiu am.descoperit niste chestii foarte urâte, cum ar fi:razboaiele, foametea,distrugerea mediului,poluarea,uciderile.intre oameni,mâncatul vietăților inferioare omului.
Acesta este raportul meu.Planeta aceasta ar fi fost buna de colonizat,doar ca din cauza oamenilor.n-o s-o mai vizităm.

Utilizator anonim: Multumesc mult!
Utilizator anonim: Cel mai mult imi place numele :))
Alte întrebări interesante