Limba română, întrebare adresată de toto26, 9 ani în urmă

imagineazati ca esti un print pentro zi scrie in jurnalul cum ar arata o asemenea zi


nekfey: Cui îi dai coroana?

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de maria003
5
Draga jurnalule,

O alta zi plictisitoare in palatul meu: aceleasi femei de servici care nu mai contenesc din munca, aceeasi bucatareasa si felurile sale anoste de mancare, aceleasi jucarii, aceleasi desene la televizor.
Ma uit pe geam si vad copiii muritorilor de rand alergand si topaind murdari, cu gura pana la urechi. Mamica spune ca nu este potrivit pentru un baietel ca mine sa-mi murdaresc hainele jucandu-ma afara. Uneori mi-as dori sa nu fiu print.
In alta ordine de idei ar trebui sa inchei aceasta scrisorica, deja aud cum tropaie invatatorul meu scortos. Trebuie sa incep ora de oratorie. Mamica spune ca daca sunt cuminte si atent, voi fi un rege pe cinste. Ureaza-mi noroc, jurnalule drag.
Răspuns de nekfey
3
Draga jurnal,
Astazi am fost în sfarsit print asa cum mi-am dorit mereu,însa din pacate aceasta zi nu a fost asa de buna cum am crezut eu ca poate fi.Trebuia sa stau toata ziua fara sa ma odihnesc în afara de noapte.Cu toate ca palatul\castelul era plin cu diamante si rubine,trebuia sa îmi îndeplinesc treaba de print asa ca din pacate nu puteam privi rubinele si diamantele si treaba de print este si era pentru mine foarte obositoare,draga jurnal.
Alte întrebări interesante