Limba română, întrebare adresată de Kljbdsklcdsalcksfb, 8 ani în urmă

imagineazati ca teai intalnit cu scriitorul tau preferat, iar el te invita sa fii personaj intruna dintre cartile scrise de el. scrie un text narativ de 150-200 de cuvinte, in care sa prezinti experienta ta ca personaj dintro carte. iti poti lasa imaginatia sa zburde!
va rog am nevoie de asta rapid!!! dau coroana la cei care rasound primii

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de userbrainly16
1

Auzisem la televizor că scriitorul meu preferat își va lansa ultima sa carte la biblioteca din orașul meu, așa că am mers de îndată la locul și la ora notate cu grijă.

În ziua cu evenimentul,am ajuns la biblioteca din centrul orașului și cum am intrat am fost copleșita de numărul mare de oameni ce au venit la lansare.

Eu aveam cartea deja cumpărată, așa că m-am așezat la rândul format pentru autograful ce mi-l va da autorul pe carte.

Ajunsa in fața dumnealui, eu am prins curaj și i-am pus câteva întrebări:

- Bună ziua, vă felicit pentru această operă pe care am citit-o pe nerăsuflate și aș dori să vă întreb, de unde v-ați inspirat?

- Bună ziua tinere, eu mă inspir din viața de zi cu zi, observ, analizez, apoi pun pe hârtie. Dar nu cumva ești un scriitor în devenire?

În acel moment am început să am emoții, dar am găsit puterea ca să îi arăt câteva pagini scrise cu câteva zile în urmă,iar acestea l au surprins,spunandu-mi ca am potential si ca ar trebui sa ma fac scriitoare.

Pentru mine, această convorbire cu autorul meu preferat, care m-a încurajat să continui cu scrisul, a fost o mare cotitură în viața mea, pentru că din acea zi eu am început să mă pregătesc pentru ca mai târziu să ajung și eu o mare scriitoare, așa cum este scriitorul meu preferat, unde tocmai am fost la lansarea ultimei sale cărți.

Sper ca este bine.

Alte întrebări interesante