Limba română, întrebare adresată de andreipetlii3, 8 ani în urmă

imagineazati ca trenul accelerat trece pe langa o comuna iar martorii ai trecerii este un grup de copii. Alcatueste un scurt text di 7 propozitii


dau coroana​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de iMxty
1

Cel mai rapid tren din România a trecut chiar astăzi în comuna noastră.

Martori au fost un grup de copii, care, uimiti se uitau la trenul rapid. Trenul era foarte lung și mergea cu 200 de kilometri pe ora. Toți copii își imaginau cum ar fi fost dacă și ei erau în acel tren rapid. Trenul era de o culoare alba spre argintiu iar botul trenului era foarte ascuțit pentru a capătă multă viteza. Copiii erau uimiti cu ce viteza mergea trenul dar după s a îndepărtat cu mare viteza.

Copiii s au bucurat de acele momente, chiar dacă au fost doar câteva secunde


andreipetlii3: multumesc
Răspuns de nyicollaalexandra
1

La o margine de sat acum mult timp a trecut un tren accelerat.In departare se zareste o trupa de flacai venind spre accelerat. Acestia fiind pasionati de acest lucru observa foarte multe chestii. Ajungand a doua zi la scoala, incep a povestii tuturor profesorilor si colegilor despre acest tren.Toata lumea era mirata,deoarece la ei in comuna acest lucru nu prea era posibil... nu aveau sine de tren. Copii au inceput sa investigheze despre acest fenomen si dupa foarte multe cautari nu a rezultat absolut nimic.

Asadar pana si in ziua de astazi nimeni nu a aflat cum si de unde a aparut acest tren. Aceasta intamplare v-a ramane o legenda populara,in istoria acelui popor.

Explicație:

SPER CA TE-AM AJUTAT<3


andreipetlii3: multumesc de ajutor
Alte întrebări interesante