Limba română, întrebare adresată de alszegiviviana3161, 8 ani în urmă

Imagineza-ti ca esti reporter si lucrezi la o televiziune celebra. Redacteaza un interviu, de cel putin 150 de cuvinte, pe tema dansului, luat coregrafului preferat, care sa cuprinda prezentarea unei emitii/ a unui sentiment din timpul practicarii acestui sport, o secventa care prezinta o atutudine pozitiva, o secventa care si una explicativa, prin care se justifica o atutudine sau o opinie
Vă rogajutatoma (repede) vă rogg ​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de meligm1608
55

Răspuns:

-Bună ziua! Bine ați revenit la emisiunea noastră! Astăzi vom avea o ediție specială, aniversară și vom lua interviu unui coregraf foarte cunoscut din țară. Bună ziua, domnule Matei!

-Bună ziua! Mă bucur foarte mult că m-ați invitat să împărtășesc telespectatorilor dumneavoastră câteva din ponturile mele legate de această artă pe care o practic cu mare plăcere: dansul.

-Da! Ne-ar face plăcere să știm cum a fost drumul dumneavoastră la început. Cum ați ajuns așa de renumit și ce este dansul pentru dumneavoastră.

-La început, a fost ceva mai dificil. Am fost nevoit să îmi caut o grupă cu care să pot colabora pentru început. Făcusem încă din copilărie dans de performanță și știam baza a ceea ce urma să fac; să "predau" dans, să dau mai departe această artă, cum vă spuneam. Pe parcurs, m-am stabilizat și financiar și am reușit să îmi deschid propria sală alături de sora mea. Amândoi suntem coregrafi aici și învățam oamenii să prețuiască dansul.

-Foarte frumos! Puteți să ne spuneți ce sentiment aveți când dansați?

-Când dansez, sunt cât se poate de relaxat. Vorba aceea, "Cu cât ești mai relaxat și mai natural, cu atât faci mai bine!". Bineînțeles, sunt și foarte fericit, entuziasmat; totul depinde de circumstanța în care mă aflu.

-Avem și câțiva urmăritori care ne scriau pe pagina de Facebook că vă așteptau cu mare drag la noi în emisiune. Probabil aceștia doresc să se apuce de dans, dar nu știu cum să înceapă. Sfătuiți-i cum ar putea face primul pas spre dans!

-În primul rând, trebuie să aveți încredere în voi ca veți reuși să faceți asta (se aplică la orice). Ar trebui să căutați instructori de dans care să vă sprijine la început, iar apoi puteți practica singuri acasă. Sunt mai mulți pași ce ar trebui urmați, dar fiecare îi adaptează pentru el.

-Mulțumim mult pentru că ați venit, sperăm ca v-a plăcut acest mic interviu depsre dans, cu coregraful Matei Ionescu. Noi ne revedem la știrile de după-amiază, până atunci publicitate!


alszegiviviana3161: Mersi mult
meligm1608: Cu mare plăcere!
MamaTata69: Foarte buna compunerea, de nota 10!
letitiacondrea: mulțumesc mult
Alte întrebări interesante