Chimie, întrebare adresată de Utilizator anonim, 8 ani în urmă

IMI DATI CAM O PAGINA DE CAIET
-IDEI DE REDUCERE A POLUARII AERULUI
CAT SE POATE DE REPEDE !!⭐​


1GemcuPaine1: cu drag!♡♡

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de 1GemcuPaine1
1

Folositi ingrediente proaspete atunci cand gatiti si renuntati la semi-preparate, deoarece veti ajuta la reducerea poluarii aerului, rezultata in urma productiei in masa, a impachetarii si a transportului alimentelor.

Cumparati produse locale, deoarece acestea nu necesita un transport la fel de lung precum cele de la supermarket.

Cumparati, pe cat posibil, produse neambalate, deoarece plasticul, folia si cartonul folosite la ambalarea produselor au un impact negativ asupra calitatii aerului.

Refolositi, reciclati si faceti compost din gunoiul menajer, reducand astfel poluarea aerului.

Folositi vopsea ecologica si produse ecologice de curatare, deoarece acestea emit o cantitate minima de particule ce produc smog si va ajuta sa va mentineti sanatatea


Utilizator anonim: Multumesc foarte mult
Utilizator anonim: ❤❤
1GemcuPaine1: cu drag!♡♡
Utilizator anonim: ce clasa esti??
1GemcuPaine1: a 10-a, tu?
Utilizator anonim: A 7 a
Utilizator anonim: :))
Răspuns de squalicorax
2

Răspuns:

1. În primul rând, plantarea copacilor va duce mereu la o poluare mai mică. Pentru a combate problema unde oamenii tai mii de copacii din păduri,ar trebui,legal, să existe păduri private care sunt privite de multi gardieni. Copacii trebuie să fie protejați,pentru a creste și a da oxigen fără a fi tăiați. În România există puține păduri de acest fel și chiar și așa multi gardieni lasă să taie pentru sume mari de bani.

2. Desi sună stupid, să nu se mai crească aproape deloc vaci și viței. De ce? Deoarece, deși sună prostuț este o problemă reală, părțurile de vacă,cât și râgâitul și urina au toate gaz metan. Gazul metan este foarte poluant,iar în ultimii 100 de ani din cauza creșterilor imense de vaci în aproape toate țările s-au observat schimbări în aer. Acest lucru se găsește și la noi,și defapt cam la toate animalele, însă vacile sunt reproduse în cantități uriașe și au mult mai mult decât noi. Dacă dorim să avem carne de vite încă, există posibilitatea de a modifica genetic acest lucru, însă foarte puține laboratoare încearcă lucrul acesta în acest moment

3. Legi mai crude când vine vorba de artificii,gaze, etc. Acestea sunt extrem de populare și mulți oameni nu bagă la cap cât dăunează aerului.

Alte întrebări interesante