Istorie, întrebare adresată de liviagiurgi1, 9 ani în urmă

imi dati si mie va rog frumos un scurt text in care sa denumesc factori care infuienteaza viata omului...
imi dati?

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de antonioionut29
1
Factorii care influenteaza viata omului sunt: clima, mediul inconjurator in care ne desfasuram activitatea, activitatile de zi cu zi, alimentatia este si ea un factor important de care trebuie sa tinem seama,un alt factor important este igiena corporala care nu trebuie nici o clipa neglijata.
Un alt factor important este comportamentul si caracterul fiecarui individ in parte, pentru ca viata se deruleaza in colectivitate (parinti,frati, vecini,colegi,etc).
 Sper ca raspunsul meu sa te ajute.
Multa bafta sa ai.

liviagiurgi1: multumesc dar mie imi trebuie o compunere nu informatii
Răspuns de mia2001
1
Fiecare element reprezinta un rol deosebit in crearea mediului natural. 
In acelasi timp,toate sunt in legatura unele cu altele.Astfel,relieful influenteaza clima.La randul ei,clima impreuna cu relieful,determina raspandirea vegetatiei,iar aceasta din urma,a faunei pentru a pastra acea unitate numita mediu natural.

Pentru a trai mai bine,oamenii au creat asezari,au cultivat terenuri,au construit drumuri si uzine,adica au transformat treptat mediul natural. Mediul natural poate fi folosit in sprijinul omului,dar cu conditia sa nu fie distrus. Din pacate exista numeroase exemple de distrugere a plantelor si animalelor,de poluare a aerului,a apei si a solului.

liviagiurgi1: multumesc
Alte întrebări interesante