Limba română, întrebare adresată de Deny26, 9 ani în urmă

Îmi dați vă rog idei pentru o compunere despre o întâmplare amuzantă petrecută într-o oră de sport de la școală?
↘VA ROG AJUTAȚI-MA↙

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de titdragos
2
La scoala in ora de sport fiind iarna si zapada v-a lasat sa va jucati cu zapada si mai scrii in ea despre cum te-ai distrat si spui ce jocuri ai facut.
Răspuns de Emma2
4
Într-o zi în care domnul nostru de sport a spus: ,,Copii astăzi v-am pregătit o surpriza,,.Bine-înțeles că toți ne miram deoarece domnul nostru profesor de sport era plictisitor și destul dar nu prea bătrân .A spus sa venim cu toții-n curte așa și am făcut,nu după puțin timp a apărut și dumnealui, ne-a legat pe toți la ochii.
     Cu toții am auzit niște tropăit dar nimeni nu la băgat de seama crezând că se aude de la vecinii școlii fiindcă ei aveau animale.Puțin mai târziu am auzit și un grohăit. Am știut că e unul de porc ,dar ne întrebam ce fac niște porci la ora de sport?!.Mirați,speriați și destul de curioși nu am pus întrebări fiindcă știam ca nu trebuie să ne pune-m cu domnul nostru de sport din cauza altor întâmplări.
      Curioși cum eram am aflat care era treaba cu purceii ...domnul nostru de sport ne-a  dat fiecăruia o funie ca și cawboii ,atunci am aflat și de ce eram legați la ochii. Trebuia sa prindem fiecare câte un purcel majoritatea a prins un coleg.Eram legați la ochii ca să nu vedem pe cine prindem.Cred că am fost singura care a prins un purcel așa că l-am primit cadou.
      Dar tot nu am priceput de ce la ora de sport cu ce ne ajuta?!?.Fiind câștigătoarea mi-am permis să întreb fiindcă la domn profesor nu îi plăcea să ne îndoim de alegerile lui. A zâmbit după ce l-am întrebat și a răspuns : ,,Eu am făcut această alegere ,fiindcă vă și ajută la alergare dar ca să vă mai și distrați fiindcă mereu vă vedeam posomorâți pe dinăuntru,,. Atunci am zâmbit și eu.

Deny26: Mulțumesc mult.
Emma2: Nu ai pentru ce :)
Emma2: Poți da un mulțumesc :))
Alte întrebări interesante