Limba română, întrebare adresată de onugeorgeana, 9 ani în urmă

Imi faceti si mie o poveste de clasa a 5
Va rog frumos!
Si sa fie poveste!!!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de bibisofi
3
                                Povestea unui copil mincinos
 Era odata un copil,foarte mincinos,care facea asta intentionat.Odata,pe strada aia a venit o fata noua,nestiind ce facea acel copil asa ca la chemat la joaca.El avea un plan incat sa o umileasca.S-au dus la copii.Fata se duse putin in casa sa.Copilul cel mincinos le-a spus tuturor ca fata aceea vorbeste urat si ca a nu invata.Cand s-a intors,toti au ras de ea dar fata a incercat sa spuna ca nu e asa,dar nu putuse.S-a dus acasa plangand.Baiatul isi regretase fapta,chiar daca facea rau in continuare.
 


bibisofi: e bn?!
onugeorgeana: Da
Răspuns de Adelina62
3
                                               Povestea lui Naruto
    Era odata un copil cu un trecut trist. Parintii lui murisera pentru apararea tarii, iar copilul era ingrijit de un batran singur. Acesta era marginalizat, toti copiii nu aveau voie sa se joace cu el si toti radeau de el. Acesta insa visa sa fie apreciat de tara lui in viitor, facand tot ce era nevoie. Peste 10 ani de atunci, intr-o zi, se auzise vorba ca razboiul se apropia, iar chiar si cei mai puternici ostasi nu erau in stare de a infrange armata inamica. Insa acest copil putea. Acum era randul lui de a dovedi de ce era in stare. Se duse singur in razboi. Zile si nopti oamenii asteptau cu sufletul la gura sa afle daca acest copil minune castigase sau nu, desi cei mai multi credeau ca murise inca din primele clipe. Peste doua saptamani acestia zarira un ostas obosit si ranit, dar cu zambetul pe buze, care se apropia de orasul natal al copilului. Era chiar el. Cel care se dusese singur in razboi. Il castigase! Toti s-au mirat cum a reusit, iar acesta le-a raspuns ca a reusit deoarece s-a gandit ca toti oamenii tarii sa bazau pe el. 
      De atunci acel copil a putut creste fericit deoarece avea prieteni, nu era marginalizat si nimeni nu isi mai batea joc de el. Avea o familie. 

P.S. -> Daca privesti Naruto vei vedea ca este aceeasi poveste, doar ca modificata, deoarece eu am modificat-o sa fie poveste. Poti inlocui numele.
Sper ca te-am ajutat. Bafta!

onugeorgeana: Multumesc frumos
Adelina62: Cu placere!
Alte întrebări interesante