Limba română, întrebare adresată de radudiaconu, 9 ani în urmă

imi faceti varog o compunere cu titlul spiritul sarbatorilor

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de olesiacf
2
Craciunului: bradul, familia, urarile, colindele, zapada, bucatele alese, cadourile!
Chiar daca anul acesta a adus, poate, schimbari importante in viata noastra sper ca vom simti spiritul sarbatorilor si vom petrece alaturi de cei dragi clipe minunate, uitand de griji si de nevoi. Sa zambim cu tot sufletul si sa lasam deoparte problemele.
Sper ca Mos Nicolae sa fi trecut pe la toti si sa va fi bucurat indiferent de cadoul primit pentru ca orice gest micut conteza daca este oferit cu dragoste.
Mii de vise ne cuprind sufletul. Sa ne pastram buna dispozitie. Recreati specifica atmosfera, speciala, a copilariei. Copii fiind, poate ca aveam nevoie de mult mai putin ca sa simtim acea bucurie autentica.
Sa ne bucuram impreuna cu familia intregita,de cadouri, avand ganduri bune, sa il primim pe Iisus in inimile noastre, sa iertam… Fie ca armonia sa ne cuprinda sufletele, sa ne bucuram de zapada si sa-i felicitam cu drag pe cei din jur.
De Craciun avem sansa de a ne revansa si de a ne “curata” de frustrari si regrete si sa traim cu adevarat momentele frumoase, cum ar fi sarbatorile.Un obicei deosebit de raspandit si de apreciat in intreaga lume este cel al colindatului in stransa legatura. Colindele, incarcate de energie pozitiva si ganduri bune, urarile fac si ele parte din ritualul obisnuit al Craciunului.
Sarbatori fericite!
Alte întrebări interesante