Arte, întrebare adresată de Anamaria123456, 9 ani în urmă

Imi poate da cineva niste idei pentru un desen cu tema''Viata si moartea''? Cel care da cele mai multe idei si cu mai multe detalii il marchez ca cel maibun! Va rog cat mai multe idei originale!


Lidialeinia: Iti raspund aici.. Ai putea face un om cu un pistol in mana care sta cu spatele iar pe zis sa fie niste sange si jos un om impuscat.. Ai putea face si niste umbre ca sa iasa frumos .. :) si sa ploua:3
Lidialeinia: daca vrei,imi poti multumi la profilul meu :*
stefaniaciobanu1: depinde ,poti face un om jumatate viu ,jumatate mort sau ceva de genul .cel viu sa fie mai normal ,poate poti sa adaugi niste simboluri pe haine ,iar cel mort adica a doua jumatate sa aiba niste haine mai zdrentuite sau o fata hidoasa ,sa semene cu un zombi ,fara un ochi ,o mana sau tot felul de chestii din astea ,dar sa fii atenta ,ambele jumatati ar trebuii sa semene ,ai putea sa le faci acelasi par ,sau mai bine ... faci cele doua jumatai si le faci acelasi zambet sau sprancene .
Rapidistu47: Pai desenea un inger, in partea lui dreapta il desenezi cu aripi albe, par blond, ochii albastrii, ten deschis, si chestia aia deasupra (scuza-mi exprimarea), dar desenezi doar jumatate... Iar in partea stanga il desenezi cu ochii rosii, ten inchis, par negru, aripi negre, si coarne (defapt doar un corn, dar il pui mai spre stanga). Sau aceasi idee, doar ca un copac... pe o parte sa fie verde, frumos cu mere rosii, iar pe cealalta parte, crengi uscate, fara frunze, cu o atmosfera sumbra.
Rapidistu47: Scuze... La inceput era "pai poti desena" :D Scuza-mi (din nou) greseala.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Utilizator anonim
5
Poti desena pentru viata,un pat de spital,in care este o doamna,fericita si o asistenta,care ii aduce copilasul nou nascut. 
Iar pentru moarte,o batranica urata,cu o coasa in mana.
Sau o trecere de pietoni,dotata cu semafor si pietonii care trec pe verde si o masina care ii poate omora,trecand pe verde. 
Asa cred!

Anamaria123456: Trebuie un desen cu ambele, si viata si moartea..un fel de antiteza
Utilizator anonim: Cu placere,Andragabriela!
Răspuns de narcisa1
2
o femeie isi aduce un copil nou nascut in brate iar tatal isi aduce celalalt fiu mort in brate

andragabriela19: O grămadă de pământ , si o desenezi ca si cum o împrăștie vântul si din "vârtejul" ala,bine,nici chiar vartej,dar cred ca intelegi,desenezi un bebeluș si in alta parte,desenezi o bătrână . poti desanta un sicriu daca vrei:)) in fine ,in principal,te bazezi pe ideea aia ca din pământ te naști si tot in pământ ajungi. Sper ca te-am ajutat cat de cat :*
soci: Poti sa faci asa: sa faci pe o jumătate cu un fond mai închis si sa desenezi o mama care își duce copilul mort in brate (cum a zis si Narcisa o idee buna)
soci: iar pe o jumătate cu o culoare deschisă cu o mama care se plimba cu copilul ei prim parc sau altceva care și-l da pe leagăn
Alte întrebări interesante