Imi poate explica si mie cineva cum se rezolva problema de mai jos? Raspunsul este b, dar nu inteleg de ce.
Anexe:
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
1
Răspuns:
(1) f(20, 2020) -> 1 + f( 20, f( 20, 101))
(2) f( 20, 101) -> 1 + f( 20, f( 20, 5))
(3) f( 20, 5) -> 1 + f( f( 4, 5), 5)
(4) f( 4, 5) -> 1 + f( 4, f( 4, 1))
(5) f( 4, 1) -> 0
f( 4, 5) -> 1 + f( 4, 0)
(6) f( 4, 0 ) -> 0
f( 4, 5) -> 1+0=1
f( 20, 5) -> 1 + f( 1, 5)
(7) f( 1, 5) -> 0
f( 20, 5) -> 1 + 0 = 1
f( 20, 101) -> 1 + f( 20, 1)
(8) f( 20, 1) -> 0
f( 20, 101) -> 1 + 0 = 1
f(20, 2020) -> 1 + f( 20, 1) = 1
(9) f(20, 1) -> 0
andaangelescu:
Multumesc mult!!
Alte întrebări interesante
Matematică,
8 ani în urmă
Matematică,
8 ani în urmă
Matematică,
8 ani în urmă
Matematică,
8 ani în urmă
Limba română,
8 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă