Limba română, întrebare adresată de teoteo12345, 8 ani în urmă

imi poate face cineva un rezumat la jurnalul unui pusti​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de miry95
13

Răspuns:

Acesta este rezumatul. Sper sa te ajute! Succes!!!

Explicație:

Heffley care isi scrie intamplarile ,dar nu intr-un jurnal intim ci vrea ca atunci cand va devani faimos si bogat ,in viitor ,sa nu stea sa raspunda la intrebari ci sa le dea jurnalistilor jurnalul lui din copilarie. Idea aceata cu jurnalul a avut-o mama sa. El invata la scoala generala, cea ce nu i sa pare o idee buna deoarece copii mai mari se iau de el si de copii mai mici. Lui iar placea ca scolile sa fie organizate dupa inaltime dar asta ar fi o problema pentru copii pitici. Este prima zi de scoala a lui Greg si din pacate pentru el se asaza langa doi prostanaci. Si mai rau era ca un Jason Bill sa se aseze langa el.

Ar fi vrut sa se aseze langa nista fete,oricum nu le intelege deoarece acum lor le plac doar baietii care se imbraca frumos.

Cel mai bun prieten al lui este Rowley.

La ora de educatie fizica pe terenul de baschet era branza pe care cine o scapase.Era acolo de primavara trecuta si de atunci s-a format Leapsa Branzei.

Greg are un frate mai mare numit Rodrick care in vacanta de vara l-a pacalit spunandui ca a dormit toata vara si ca a inceput scoala. Din acesta cauza el a fost certat aspru de tatal sau.

Apoi la scoala a fost repartizat in grupul de lectura pentru Talentati nu Incepatori cea ce la suparat stiind ca asta inseamna multa munca suplimentara, si crede ca mama lui a vorbit cu profesoara.

Prima saptamana de scoala s-a terminat si tatal lui la trezit la 6 dimineata cu zgomote. S-a dus la Rowley care e prietenul lui cel mai bun dar crede ca se v-a schimba. Doar are mila de el si nu vrea sa il ia sub aripa lui si e bun si pentru farse. Dar Greg mai are si un frate mai mic care scape mereu nepedepsit. Numele lui e Menny. Si il enerveaza pentru ca ii zice Bubu(si din alte motive). Greg e si un bun jucator de jocuri video. Dar tatal lui il piseaza sa perga afara. Chiar si daca ar merge la amicul lui tot ar fi rau pentru ca daca jocul nu e potrivit varstei nu il lasa tatal lui Rowley. Lui nu prea ii place sa mearga la Rowley deoarece intre casele lor e un copil ciudat numit Fregley.

Rodrick are o formatie, Scutec plin.

Alte întrebări interesante