Engleza, întrebare adresată de florentina150, 8 ani în urmă

imi poate face si mie cineva o compunere cu titlul Cu ce ne ajuta engleza in viata??

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de RobertasiAly
0

Engleza este limba folosita cel mai des in toate țările . Engleza ajută la învățarea mai multor limbi. Vrei sa mergi in altă țară,trebuie sa stii engleza pentru ca altfel nu vei știi sa comunici cu persoanele din jurul tau . Engleza este importantă in felul ei. Daca îți place sa o înveți continuă sa o faci . Sper ca te-am ajutat !

Răspuns de Impega
0

Cunostintele pe care le avem ne juta in viata intr-un fel sau altul , in momente pe care nici nu credeam ca le vom experimmetna vreodata.Limbile straine in general sunt foarte folositoare , pentru ca de exemplu daca vine un om din aceea tara, poti fi translatorul lui, si poi invata mai mult.Engleza este cea mai cunoscuta limba de pe intreg mapamondul, asa ca vreau sa ti dau o veste buna: daca inveti limba engleza, te vei descurca mult mai bine in orice tara din lume , deoarece majoritatea oamenilor stiu limba materna si engleza, urmata in procente in scadere de franceza si germana.De asemenea , limba engleza te incornjoara tot mai mult prin limbajul folosit pe telefoane si calculatoare , din ce in ce mai multe cuvinte in engleza folosite indeosebi te adolescenti(lol,omg,wht are u doing,etc).In secolul 21 , limbile straine,in deosebi engleza este un factor "must-to-have" ,  la fel ca si telefonul mobil , sau un cont de instagram/snapchat.In viata, de exemplu in afaceri , daca trebuie sa dscuti cu oameni care vorbesc o multitudine de limbi , poti folosi limba engleza.

(ps-eu am zis ca engleza nu trebuie sa o stiu prea bine, iar viata m-a trimis in anglia , iar acum trebuie sa folosesc toata engleza pe care o stiu ;0 ....la scoala...in comuneri...nu e usor, dar c timpu; te vei obisnui sa follsesti engleza mult mai usual decat ai crede)


Impega: sper ca te-am ajutat
Alte întrebări interesante