Informatică, întrebare adresată de Crisstiina271, 8 ani în urmă

Îmi poate spune cineva pas cu pas cum sa fac?
Va rog!!!

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de cosmaandra2000
1

Deschizi PowerPoint 2010, eu il am in romana, asa ca iti voi spune exact cum gasesc la mine.

1. In bara din stanga vei vedea un diapozitiv, adica un chenar alb. Acolo apesi click dreapta si apesi diapozitiv nou, pana pui 10, sau cate vrei tu.

2. Ai sus cuvantul "Inserare", apesi si iti vor aparea alte lucruri, al patrulea chenar se numeste "Linkuri" si apesi pe cuvantul "actiune". Ti se va deschide o fereastra, iar acolo ai "Hyperlink catre:" Si apesi "urmatorul diapozitiv". Asta dupa ce selectezi un cuvant spre exemplu. Si ti-l va sublinia, iar cand vei privi prezentarea si vei apasa, te va conduce la acel loc.

3. Apesi tot pe "Inserare" si fix ultima casuta este "audio". Apesi pe ea, si apoi "Audio din fisier" si alegi o melodie din calculatorul tau. Iti va apare o iconita pe prezentare. Apesi dublu click pe ea, si sus, ultimul cuvant langa "format" este "redare", apesi. Exact sub "redare" apesi pe sageata unde scrie "in mod automat", si bifezi "se reda pe parcursul diapozitivelor".

4. Apesi pe primul diapozitiv, si apoi pe cuvantul "Proiectare" de sus. Si alegi cate 3 teme pe care le vrei tu pentru fiecare diapozitiv, adica sa fie diferit colorate. Nu sunt sigura, dar banuiesc ca asta vrea. Nu e chiar atat de clar.

5. Apesi "Inserare", iar primul cuvant de sus e tabel, apesi pe el si de acolo banuiesc ca te descurci. La fel si la grafic, putin mai incolo, vei vedea cuvantul "Diagrama", apesi. Acolo iti alegi tu ce vrei sa inserezi, graficul zic eu, este cel de la "Linie". Pentru a insera o imagine, langa cuvantul "tabel", ai "imagine" si apesi acolo.

6. Asemanator cu punctul 2) doar ca aici apasam pe Hyperlink si ti se vor deschide fisierse, si apesi pe unul la alegere.

7. Pentru a adauga o animatie, selectam textul sau imaginea, si apasam sus unde srie "Animatii", de acolo alegi tu una, iar in dreapta ii poti adauga si setari.

8. Pentru a aduga o tranzitie la un diapozitiv apasam pe "Tranzitii" sus, si adugam una la alegere, iar in dreapta ai setari, daca vrei sa se intample asta la click sau dupa un anumit nr de secunde.

9. Apesi pe un diapozitiv pe care vrei sa il ascunzi si apoi te duci sus la "Expunere diapozitive" si chiar sub, ai "Ascundere diapozitiv".

10. Apesi pe "Inserare", apoi pe "forme" si ai undeva o "Mazgaleala" ,adica o linie unde te lasa sa desenezi ce vrei in prezentarea ta. Cred ca aia iti cere.


Crisstiina271: Mulțumesc!!!
cosmaandra2000: cu placere
Alte întrebări interesante