Studii sociale, întrebare adresată de Amaneedme, 8 ani în urmă

Imi propun ca până la 15 septembrie, and acesta sa citesc cu două cărți mai mult decât am citit anul trecut (anul trecut am citit 6 cărți)." Culegerea de informații De ce să citesc?/ Când să citesc?/ Unde să citesc?/ Ce cărți să citesc?/ De unde iau cărțile? Structurarea planului de acţiune 1. Stabilirea celor 8 cărți care trebuie citite Implementarea planului și evaluarea rezultatelor 2. Găsirea/ achiziționarea/ imprumutarea cărţilor 3. Aşezarea cărților într-o ordine prestabilită pentru citire 4. Precizarea timpului necesar pentru citirea fiecărei cărți 5. Citirea cărţilor . tatele. Păstrarea/ modificarea planului de acțiune propus în funcție de rezultate În funcție de rezultate se pot face modificări în structura planului. Exemplu: o Dacă nu pot ajunge în posesia unei cărți, voi alege o altă carte spre a fi citită. . Se parcurg activitățile din structura planului in ordine. Se evaluează rezul- • De ce crezi că este necesar să precizăm titlurile celor 8 cărţi care trebuie citite? Este important să ne asigurăm că am găsit cărţile? De ce? Aşezarea cărților într-o ordine, pentru a fi citite, te poate motiva? Dacă da, în ce fel? • Este indicat să stabilim timpul necesar pentru citirea fiecărei cărţi? . Am putea să ne atingem scopul şi fără un plan de acţiune? Argumentează-ți răs- punsul! o Dacă am stabilit ca o carte să fie citită într-o lună, dar din motive objective nu am reuşit, atunci voi restabili timpul necesar pentru celelalte cărți, astfel încât să mă încadrez în timpul propus - 15 septembrie, anul curent.​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de danielpetrupasc
1

Răspuns:

Este necesar să precizăm titlurile celor 8 cărți care trebuie citite deoarece acest lucru ne ajută să ne asigurăm că am identificat cărțile potrivite pentru a ne atinge obiectivul propus. De asemenea, stabilirea titlurilor ne permite să ne facem un plan detaliat de citire, inclusiv să estimăm cât timp este necesar pentru a citi fiecare carte.

Da, este important să ne asigurăm că am găsit cărțile pe care ne-am propus să le citim, deoarece altfel nu vom putea respecta planul de acțiune și nu ne vom putea atinge obiectivul propus.

Da, așezarea cărților într-o ordine prestabilită poate motiva prin faptul că ne oferă o vizualizare clară a progresului nostru și ne permite să ne organizăm eficient timpul pentru citire.

Da, este indicat să stabilim timpul necesar pentru citirea fiecărei cărți deoarece acest lucru ne permite să ne planificăm citirea în mod realist și să ne asigurăm că putem respecta planul de acțiune propus.

Nu, nu am putea să ne atingem scopul fără un plan de acțiune, deoarece acest plan ne oferă o structură și o direcție clară, ne ajută să ne organizăm eficient timpul și resursele, să ne monitorizăm progresul și să ne adaptăm la eventuale schimbări. Un plan de acțiune ne oferă instrumentele necesare pentru a ne atinge obiectivul propus în mod eficient și cu succes.

Explicație:

Sper ă ajute!

Alte întrebări interesante