Limba română, întrebare adresată de GabrielaMaria04, 9 ani în urmă

Îmi puteți continua voi povestire a SF de mai jos, va rog muulltt:
Intr-o dimineata m-am trezit simtindu-ma destul de ciudat . Imi imaginam tot felul de chestii si nu ma simteam acasa. Cand am iesit afara mi-am dat seama de ce ..... nu eram acasa.
Nu stiu cum dar peste noapte am ajuns pe o nava extraterestra dintr-un univers paralel. Eram inlemnit... nu stiam ce sa fac , pur si simplu corpul meu nu mai raspundea la comenzile date .Ramanand asa am vazut un extraterestru (destul de dragut) care se lupta cu un alt extraterestru ( care nu mai era dragut)
pentru a salva viata unui om oarecare . Atunci mi-am dat seama ca eu nu eram singura fiinta de pe Terra care a ajuns pe acea nava.
Dupa ce s-a terminat lupta . bineinteles ca extraterestrul dragut a castigat , a venit spre mine impreuna cu omul salvat ........ eu nu mai am idei ( bine am dar nu stiu cum sa formulez)..... poti sa mai scrii ca acel extraterestu a inceput sa vorbeasca cu tine si l-ai rugat sa iti explice cum ai ajuns tu pe acea planeta...... zici si tu ca tia povestit si tia zis si ca esti un super copil telepat.....Apoi te roaga sa il ajuti sa isi recupereze copilul de la inamicul lui de moatrte si asa incepe un razboi .... descrii putiin lupta ... dupa care scrii ca voi ati castigat si extraterestrul in semn de multumire iti anuleaza puterile pentru a putea trai intr-o lume normala si punct.
AJUTATI-MA VA ROOGGG

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Aanaaa
3
Eram uimită, l-am întrebat cum am ajuns pe acea navă, si mi-a zis că am puteri telepatice.
Acesta m-a rugat să îl ajut să își recupereze copilul de la inamicul lui, folosindu-mi noile puteri.
El (inamicul) era pe aproape, auzind rugămintea extraterestrului, coborî pe planetă si începe să arunce cu bile de foc, dar nici extraterestrul nu se lăsa mai prejos, acesta l-a închis în cea mai mare temniță, de unde nu se poate ieși.
Extraterestrul a fost extrem de bucuros să își revadă copilul, în final am învins si acesta m-a teleportat pe planeta mea.
SFÂRȘIT!!!!!!
(nu stiu dacă am compus-o bine, dar sper să îți fie de maaaare ajutor
kisses!!!
Alte întrebări interesante