Limba română, întrebare adresată de lavinia57, 9 ani în urmă

imi puteti face o descriere a unei zile de primavara in 15 randuri va rog

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de ElenutaElla
1
Anotimpul care reinvie natura si aduce miresme imbietoare a sosit.Este primavara!Pasarele canta mirific in fiecare dimineata la fereastra mea.
Ma duc afara unde aerul e proaspat si parca ti se purifica tot corpul . Miresmele imbietore ale florilor te coplesesc.zumzaitul albinelor se aude prin toate livezile si cerul fara nori ne incata sufletul.
Impreuna cu prieteni mei mergem si culegem tamioare si viorele,ghiocei si brebenei pe care-i daruim mamicilor si bunicelor noastre de 8 martie.Le facem buchetele si le punem fundite rosi.Seara inainte de culcare imi place sa privesc stelele pe fereastra ascultand sunetul graierilor.
Ce frumos e primavara!
(Ps.Scuze daca m-ai am gresele scriu repede si poate apas din greseala alta litera)

Răspuns de MrDrDark
0
Zi in care natura se trezeste dupa o iarna friguroasa. Plantele inverzesc, viata renaste.Albinele roiesc de zori,dupa o iarna in care au stat in stup, se  deszmrtesc.Vremea este schimbatoare, de la inorit si cald ca vara la noros si umed ca toamna. Iarba incolteste, pasarile ciripesc , majoritatea animalelor isi cauta partenera pentru restul anului , de la insecte pana la mamifere. Soarele apune din ce in ce mai devreme, ziua fiind mai lunga, si in general incep totul de dezmorteste dupa o iarna indelungata.

MrDrDark: daca e scrie si tu mai lat sau mai adauga XD
Alte întrebări interesante