Limba română, întrebare adresată de taniaaAmalia, 8 ani în urmă

îmi puteți povesti cartea "Harriet spionează" urgent dau coroană ​

Anexe:

bogdanursu03062008: separe ca-i prea lung si nu incape aici :(
bogdanursu03062008: Lui Harriet îi place să spioneze. Vrea să afle totul despre toţi. Pentru asta, şi-a creat un traseu de spionaj foarte bine pus la punct. Notează în caiet tot ce vede în jur şi face observaţii despre colegi, vecini, dar şi despre prietenii ei cei mai buni.
bogdanursu03062008: Însă într-o zi, caietul ajunge exact la cine nu trebuie. Cum vor reacţiona colegii după citirea notiţelor şi ce-i rămâne de făcut lui Harriet pentru a îndrepta situaţia?
bogdanursu03062008: Modul inedit în care autoarea a folosit mijloacele realismului într-o carte destinată copiilor a stârnit la început numeroase controverse. În timp însă, Harriet spionează a impus un model şi a devenit o carte clasică a literaturii pentru copii.
bogdanursu03062008: sper ce te-am ajutat
taniaaAmalia: ms, eventual pune un punct, iar eu îți dau coroană
taniaaAmalia: ca aici nu pot sa îți dau
taniaaAmalia: înțelegi ce am vrut sa spun?
bogdanursu03062008: nu pot ca deja a raspuns o persoana si acum una scrie
bogdanursu03062008: sau nu la asta te referi?

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de loveravakin5
5

Harriet the Spy este un roman pentru copii scris și ilustrat de Louise Fitzhugh care a fost publicat în 1964 . A fost numită „o piatră de hotar în literatura pentru copii” și un „clasic”. [3] [4] În SUA a ocupat locul 12 în Cele mai bune 50 de cărți pentru copii și numărul 17 în Top 100 de romane pentru copii pe două liste generate în 2012. [

Răspuns de bogdanursu03062008
4

Bună!

Răspuns:

Lui Harriet îi place să spioneze. Vrea să afle totul despre toţi. Pentru asta, şi-a creat un traseu de spionaj foarte bine pus la punct. Notează în caiet tot ce vede în jur şi face observaţii despre colegi, vecini, dar şi despre prietenii ei cei mai buni.

Însă într-o zi, caietul ajunge exact la cine nu trebuie. Cum vor reacţiona colegii după citirea notiţelor şi ce-i rămâne de făcut lui Harriet pentru a îndrepta situaţia?

Modul inedit în care autoarea a folosit mijloacele realismului într-o carte destinată copiilor a stârnit la început numeroase controverse. În timp însă, Harriet spionează a impus un model şi a devenit o carte clasică a literaturii pentru copii.

Sper ca te-am ajutat!

Alte întrebări interesante