Imi puteti rezolva va rog urmatorul ex:
(-2a)(-4a)-(+5a)(-2a)-(+3a)(+4a)+(-3a)(-6a)
Va roooooog !Nu inteleg de ce la raspunsurile din carte zice ca trebuie sa imi dea 24 a la a 2-a si mie imi da 28 a la a 2-a
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
1
(-2a)(-4a) - (+5a)(-2a) - (+3a)(+4a) + (-3a)(-6a) =
8a^2 - (-10a^2) - (+12a^2) + 18a^2 =
= 8a^2 + 10a^2 - 12a^2 + 18a^2 =
= 24a^2
8a^2 - (-10a^2) - (+12a^2) + 18a^2 =
= 8a^2 + 10a^2 - 12a^2 + 18a^2 =
= 24a^2
Anqan:
Multumesc mult de toooot!
Alte întrebări interesante
Istorie,
8 ani în urmă
Limba română,
8 ani în urmă
Engleza,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă
Religie,
9 ani în urmă