Limba română, întrebare adresată de radana, 8 ani în urmă

imi puteti scrie ce se intampla in crima pe Turnul Eiffel de Sir Steve STEVENSON DIN GATHA MISTERY

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de victosof30
10

in crima pe turnul Eiffel este vorba despre Agatha și Larry , care au o noua misiune , și merg sa își viziteze ruda in Paris , pe Gaspard , fratele lui Larry și verișorul Agatha .

Agatha a plecat cu avionul , iar Larry merge cu trenul Eurostar din gara St.Pancreas , dar , când a vrut sa intre în tren , profesorul lui de"Practici de Investigație" l -a strigat pe numele lui de cod LM14 și i-a zis de misiune . Când Agatha și Larry se întâlnesc , in Paris , ei pleacă la restaurantul unde era misiunea , care constă într-o crima , unde a fost asasinat Vasilica Procnov , de 60 de ani , care a lucrat la sediul ambasadei ruse din Paris. A fost asasinat în restaurantul Jules Verne din Paris , din Turnul Eiffel. După ce au studiat , și au dat seama că a fost onorat cu otrava in băutură , iar , după ce au investigat , au găsit trei suspecți :-boxerul Adrian Lacompe

- John Radcliffe , el spunea că a fost cu iubita lui , Marlene , la Jules Verne . El i a dat un trandafir roșu , apoi i a cerut mana , dar Marlene Dupont a fugit și a dat peste chelner .

- Roxana Pigafette

Agatha și Larry și au dat seama că vinovata era Marlene Dupont , care s a răzbunat pe Vasilica pentru că l a expediat pe tatăl ei acum 20 de ani fără bilet de întoarcere .

Dar , in final totul s a terminat cu bine .

Sper că te-am ajutat , eu am luat 10 pe rezumat


radana: MS
victosof30: Cu placere
Alte întrebări interesante