Engleza, întrebare adresată de carlatudoran2002, 8 ani în urmă

Îmi puteți traduce ?

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de BarbuStefanLu
0

Răspuns:

Castelul Blarney

La 8 km spre nord de orasul Cork vei gasi castelul Blarney, casa faimoasei pietre Blarney. Aceasta piatra este faimoasa pentru legenda in care ii da oricui o saruta darul de a vorbi foarte clar. Construit in 1446 de catre Dermoth McCarthy, Regele Munster, castelul Blarney are o istorie bogata. Se crede ca un fost rege Munster a trimis 4000 de barbati pentru a-l ajuta pe Robert I al Scotiei sa castige batalia de la Bannockburn in 1314. Recompensa a fost jumatate din Piatra Destinului, care a fost rebotezata Piatra Blarney.

Castelul Blarney, in zilele de azi, este o atractie turistica foarte populara, chiar daca cel mai mult din ea este in ruine. Totusi, multe caracteristici raman, precum turnul si ingusta scara in spirala. Vizitatorii care doresc sa sarute piatra trebuie sa urce o scara foarte ingusta si cotita pana in varful crenelurilor, apoi sa se intinda pe spate si sa se intinda putin pana la capatul turnului sa ia piatra. Ei pot, de asemenea, sa se plimbe prin bine-pastratele partere, unde vor gasi muzeul Rock Close. Acesta este un loc misterios cu stanci antice si copaci care erau folositi de un druid.

Castelul Blarney este un loc istoric foarte interesant, care merita vizitat. Este un loc care trebuie neaparat vizitat daca ajungi in sudul Irlandei.

Alte întrebări interesante