Engleza, întrebare adresată de danastrungaru1, 8 ani în urmă

imi puteti traduce acest text va rog

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de NoxNostraEst
1

Cand Alice ajunge la colt, Iepurele Alb disparuse. Se regaseste intr-un coridor lung cu lampi in tavan. Sunt usi peste tot in jur, dar sunt inchise. Cum se iese?

Ea mai apoi vede o masa mica facuta din sticla. Pe ea este o cheie de aur. Dar este prea mica pentru a deschide orice usa. Apoi Alice observa o cortina trasa. In spatele ei gaseste o usa mica. Cheie se potriveste perfect!

Alice trebuie sa ingenuncheze ca sa se uite prin usa. Acolo este un pasaj mic, putin mai mare decat o gaura de sobolani, care duce catre o gradina minunata. Dar ea este prea mare pentru a-si trece capul prin usa.

Ea umbla inapoi la masa de sticla. Spre surprinderea ei este o sticla pe ea cu o eticheta spunand BEA-MA cu litere mari. Alice ia o gura. Este delicioasa si are gustul ca al mancarii sale favorite. Asa ca o bea pe toata.

"Ce sentiment ciudat!", spune ea, in timp ce simte cum devine din ce in ce mai mica. "Sunt chiar marimea necesara pentru a merge prin usa mica in gradina minunata"

Dar saraca Alice! Cand ajunge la usa, realizeaza ca (acea) cheie de aur inca este pe masa de sticla, si acum ea e prea mica ca sa ajunga la ea. Ea incearca sa se urce pe unul dintre picioarele mesei, dar e prea alunecos. In sfarsit, se pune jos si incepe sa planga.

Apoi observa o cutie mica de sticla pe podea, chiar sub masa. Inauntru este un tort foarte mic cu cuvintele MANCA-MA frumos marcate in sos de stafide.



Alte întrebări interesante