Engleza, întrebare adresată de Fataanonima15, 8 ani în urmă

Imi puteti traduce compunerea in engleza??

In opinia mea,este foarte important sa ai o alimentatie bogata si mai ales sanatoasa deoarece ne ajuta sa ne mentinem la un stadiu echilibrat si vom avea o viata mult mai sanatoasa.
In primul rand,este foarte important sa avem o alimentatie corecta deoarece nu va exista riscul de obezitate sau chear o boala mai periculoasa.
In al doilea rand,in viata de zi cu zi este bine sa consumam multe lichide si sa mancam multe fructe si legume deoarece ele ne ajuta si ne da foarte multe vitamine si foarte multa energie.
In concluzie,este foarte bine sa avem o alimentatie corecta deoarece ea ne ajuta la multe lucruri si este bine si pentru organismul nostru.
MULTUMESC!!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Nymphettedark99
2
In my opinion, it is very important to have a rich and especially healthy diet because it helps us maintain a balanced stage and we will have a healthier life.First of all, it is very important to have a proper diet because there is no risk of obesity or cheating a more dangerous disease.Secondly, in daily life it is good to consume many liquids and eat many fruits and vegetables because they help us and give us plenty of vitamins and a lot of energy.In conclusion, it is very good to have a proper diet because it helps us with many things and it is good for our body as well.
Alte întrebări interesante