Engleza, întrebare adresată de alexandramarcu500, 8 ani în urmă

Îmi puteți traduce din engleză în română, va rog e urgent!!!!

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de pisicageorgina
1

Răspuns:

Daca raspunsul este "da", probabil ai cumparat de pe amazon.com. Amazon are peste de 25 milioane de clienti in 150 de tari din jurul lumii. Compania angajeaza 8000 de oameni.

Fondatorul Amazon, Jeff Bezos, a infiintat compania cu 300,000 dolari pe care i-a imprumutat de la parintii sai. Cinci ani mai tarziu, compania a vandut 1,6 miliarde de carti, si revista Time il alege pe Bezos ca Persoana Anului. Dar acesta a fost doar inceputul.

Vanzarile online sunt afaceri dificile si multe companii nu au succes. Pentru Amazon, de asemenea, primii ani ai fost dificili, dar Bezos nu a renuntat. De ce Amazon a avut succes? La inceput. Amazon nu aveam nicio reclama. Noii clienti au auzit de webside datorita gurii lumii. Ei se intorceau din nou si din nou deoarece experienta era pozitiva. E un site prietenos, platitul este usor si cartile ajung repede.

Amazon continua sa creasca. Acum poti cumpata DVD-uri si videoclipuri, telefone mobile si calculatoare,haine, jucarii si vin. Bezos si compania valoreaza miliarde de dolari. Bezos inca nu are 40 de ani. Ce vrea sa faca după? 'Mi-ar placea sa merg in spatiu", spune el. Ultimul lucru pe care l-a cumparat de pe Amazon a fost o carte despre design-ul unei rachete.

Sper ca te am ajutat!

Alte întrebări interesante