Engleza, întrebare adresată de Alexandra34567, 9 ani în urmă

Imi puteti traduce si mie aceasta lectie ?
Dau coronita celui care raspunde cel mai repede

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de nipo
2
Dennis McCaffrey se alătură elevilor Britanici într-o sală de clasă transatlantică. Lecția de astaz ieste o video conferință cu studenți de pe cealaltă parte a globului.
Sunteți acolo, Londra, Anglia?
Da, a spus Sarah, la prima ei apariție video transatlantică la vârsta de 14 ani. Imaginea lui Sarah și a celorlalți elevi englezi au apărut în săli de clasa din Tenesee, Virginia și California, UȘA. Fiecare grup putea să se vadă pe ei și pe ceilalți pe un ecran împărțit în sferturi. A fost prima sesiune a proiectului Global Schoolhouse (școala globală), folosind tehnologii noi și ieftine pentru o videoconferință între școli la distanțe de mii de mile. Transmisiunea nu era foartea clară dar nimeni nu a părut să obiecteze: era suficient de clar ca să înțelegi firul discuției.
Profesorii prezenți pe ambele maluri al e Atlanticului au fost foarte impresionanți. Nimic nu a mers greșit și elevi s-au purtat într-un mod profesionist.

Le-am spus să nu irosească timpul, a spus unul dintre profesorii implicați. Și ei nu au făcut asta. Au sărit imediat la subiectul conferinței, poluarea apei.
Conversația a fost foarte serioasă pe alocuri.Cu cât mai repede vom conlucra, cu atât mai repede se vor rezolva probleme, a spus o fată din Anglia .  
În alte locuri, discuția devenea mai banală. Un băiat din Anglia i-a întrebat pe Californieni despre Baywatch, un serial depsre salvămări. “Apa nu este niciodată așa de curată ca la TV!” a spus David de la Jefferson High.
Nu ai avut emoții, am întrebat-o pe Sarah apoi. Da, a spus ea . Am devenit roșie și îmi era foarte cald. Nu am vorbit niciodată cu cineva din statele unite prin calculator.
Eu nu am vorbit cu nimeni din Statele unite Punct, a comentat altă față.
Proiectul Global Schoolhouse folosește camere video și PC-uri conectate la internet, o rețea internațională. Scopul generală al proiectului este să le arate elevilor existența altor culturi. Patruzeci de țări au participat până acum în această schemă. Viitorul sună bine - nu există niciun motiv că mai multe școli de pe glob să vorbească între ele în modul acesta.
Alte întrebări interesante