Franceza, întrebare adresată de avramgaby22, 8 ani în urmă

Imi puteti traduce textul asta?​

Anexe:

andreeamorogan06: poți face poza mai clara?
andreeamorogan06: ca iti traduc
andreeamorogan06: ma pricep

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de secareanubarladirb
1

Explicație:

În sala mare de mese. Stau langa Samy, care bate" pe telefonul lui. Ma uit la el. surprins. Unchiul nostru Anthony interzice acest gen de aparat la masa, el sustine ca rupe legatura de familie. Cat despre parintii mei. ma gasesc si pe mine. tânăr să aibă unul. Chi Sa Tocmai am creat backlink-uri" pentru site-ul nostru, mă informează vărul meu. -Ce? Întreb. - Bine, Clémentine, pentru că ești inutil în prelucrarea datelor. iti explic. Făcând site-ul nostru să urce în primul pe al motorului de căutare, creștem numărul de vizitatori. Și așa, de la potențiali clienți i Eh. Nu sunt rău la computere! ma revolt. Doar că ești un geniu! - Poz nebun, glumește Samy, roșind sub pistrui. Tatăl tău a plecat? -Da... Dar e în regulă. Tu vorbești!" Doar că refuz să deranjez" oamenii cu stolurile mele. Samy își vede tatăl doar o dată sau de două ori pe an. Iar mama lui Valentin, „aproape verișoara”, lucrează ca reporter și aproape niciodată nu este în Franța. În acest moment, Anthony iese din bucătărie. Samy se grăbește să-și ascundă telefonul în spatele lui, pe scaunul cu rotile. Toată lumea este adunată în jurul mesei lungi. [...] Primul este delicios iar gazdele noastre sunt foarte amabile. Învăț că soții Gianelli locuiesc în Lyon și că amândoi lucrează în comunicare. Se pare că site-ul nostru a fost cel care i-a determinat să rezerve - la fel și lecțiile de echitație, predate de mama mea. pagini-

Sper te-am ajutat!

Răspuns de 2008iana
0

Răspuns:

In sala mare de mese ma asez linga Samy care bate pe telefonul lui.Ma uit la el, suprins. Unchiulnostru Anthony interzice acest gen de dispozitiv la masa. Sustine ca conteaza legatura de familie.Cit despre mine parintii cred ca sunt prea tinar pentru a avea unul.

-Tocmai am creat. backlink-uri pentru site-ul nostru. Ma informeaza varul meu.

-ce? Intreb -Bine, Clementine, ce inutila esti in informatica, permiteti-mi sa va explic. Prin aducerea site-ul  nostru in topul motorului de cautare , crestem numarul de vizitatori. Si , asa pontentiali clienti -Hei , nu sunt rau la computere , ma revolt ,doar ca esti putin geniu

-Pos nebun, glumeste Samy rosind sub pistrui. Tatal tau a plecat? -Da ....Dar e in regula .Tu vorbesti Doar ca refuz sa deranzej oameni cu verile sufletesti.

Samy isi vede tatal doar odata sau de doua ori pe an. Iar mama lui Valentin, aproapeverisoarele mele lucreaza ca reporter si aproape niciodatanu este in Franta.

In acest moment Anthony iee din bucatarie . Samy se grabeste sa-si verifice telefonul in spatele lui, pe scaunul cu rotile . Toata lumea este adunata in jurul mesei lungi ...Primul este delicios iar gazdele noastre sunt foarte amabile, Aflu ca sotii locuiesc la Lyon si ca amindoi muncesc din greu la comunicare carte precum si lectii de calarie date de mama mea.

Explicație:

Alte întrebări interesante