Engleza, întrebare adresată de Cristian197, 8 ani în urmă

Imi puteti traduce va rog lectia " The Horse Whisperer " in romana?? Va rog frumos!!!

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de ancasin
90
Annie și Robert McClean trăiesc în New York. Ei au o fiică de treisprezece ani, pe nume Grace. Grace are un accident în timp ce călărește în care ea și iubitul ei cal, Pilgrim, sunt răniți grav. Când nici Grace, și nici Pilgrim nu sunt capabili sa se recupereze, Annie cere ajutorul lui Tom Booker, un om care vindeca bolnavii cai (*sa nu fie cacofonie aici*) și care locuiește într-o ferma în Montana, USA. Când Tom vine sa îl vadă pe Pilgrim, spune ca acel cal e prea rănit pentru a-l vindeca.
Totuși, Annie tot crede ca Grace se va simți mai bine doar dacă se va simți mai bine calul ei. Ii ia pe amândoi prin America către Montana, unde îl contacteze pe Tom, care accepta cu greu sa examineze iar calul.
Tom îl putea auzi pe Pilgrim cum lovea cu copitele în ușa de la grajd. Calul arata mai rău decât își amintea. Oare cum putea sta în picioare când piciorul lui din față era atât de subțire? Dar aici era, lovind ca un animal sălbatic.
Tom a condus de la grajd pana la casa Annei și a sunat la sonerie. A fost surprins când a văzut fața nervoasa a fetei care a răspuns la ușa. În timp ce Tom o urma pe Grace in camera de zi, acesta a observat piciorul ei și bățul. Televizorul era pornit, iar Grace s-a asezat în fața acestuia. Tom știa ca aceasta voia ca el sa se simtă nedorit.
Ascultă, a spus, nu știu dacă ți-a zis, dar eu nu vreau sa știu nimic despre asta. A fost ideea ei. Eu cred ca e o nebunie. Ei ar trebui doar sa îl lase pe Pilgrim sa moara.
In momentul acela, Annie a venit din hol.
"Ei bine," a început Tom, "e într-o stare rea."
Nu știa cum sa ii spună veștile proaste. Atunci, peste umărul ei, a văzut-o pe Grace. Ea încerca să para neinteresanta, dar el știa ca asculta. Brust, a devenit clar cum toți trei--mama, fiica și calul erau uniți în suferită. Dacă el putea sa ajute calul, poate ii ajuta pe toți.
S-a auzit pe sine spunând "poate e ceva ce putem face"
Ochii Annei străluceau cu speranța.
"am zis doar poate, dar mai întâi trebuie sa știu ceva. E o întrebare pentru Grace."
Grace s-a uitat la el.
"Pot ajuta un cal doar dacă stăpânul lui e de fată. Tot nu sunt sigur ca pot face ceva cu bătrânul Pilgrim, dar voi încerca dacă ma ajuți. Ai o problema cu asta, Grace?"
Nu a fost niciun răspuns din partea lui Grace. Aceasta a părăsit camera.
Tom s-a întors către Annie." desigur.. Trebuie sa plec acum. "
"Așteaptă! Ce trebuie sa facă?"
"Doar sa fie acolo. Sa ma ajute."
Era pe cale sa plece când a văzut-o pe Grace stand la întrarea din camera de zi.
A spus ceva încetișor fără a se uita la el.
"Scuză-mă? Ce ai spus?"
"Am spus OK. O sa o fac."

ancasin: nu ți-am tradus tot ca mi s-a terminat timpul
ancasin: și nu ma lasa dar tot continui
ancasin: ca pot sa editez. e ok?
ancasin: E foarte mare textul deci..
ancasin: gata am editat, am tradus tot. Sper ca te ajuta. Succes
Cristian197: Mersi mult!!!
ancasin: cu plăcere ❤️
ancasin: îmi dai coroana te rog?
Alte întrebări interesante