Limba română, întrebare adresată de nicola666, 9 ani în urmă

imi scrieti o compunere despre copilarie va rog

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de repede28
0
Copilaria este un moment foarte frumos si important in viata unui om . Copiii trec prin multe schimbari si incercari, se dezvolta , invata lucruri noi , strang niste amintiri care nu le vor uita niciodata, si o sa le spuna copiilor lor. Povestile parintilor se dau din generatie in generatie , si fac copilaria mai frumoasa . Toti ar trebui sa isi traiasca copilaria din plin, deoarece nu o pot trai de doua ori . (sper ca te-am ajutat (: )

nicola666: mai lunga nu se poate ca imi trebuie de o pag studenteasca
nicola666: pls
Răspuns de marcela16
1
copilăria este cea mai frumoasă experiență din viața unui copil. Este perioada când ne putem bucura de tot ce ne înconjoară fără a avea griji.
trebuie sa profitam de aceasta etapa a vieții pentru că trece repede și deodată ne trezim ca am devenit adulți. copilăria are farmecul ei chiar dacă uneori suntem veseli sau triști. iubim să ne jucăm, sa facem uneori și trăsnăi dar cred că fiecare copil are parte de toate acestea. cu toate că câteodată îi supărăm pe părinți când facem câte o prostie ei ne iartă pentru că suntem copii și ei la rândul lor au avut copilărie.
cel mai probabil când o să cresc o sa -mi lipsească aceasta scurtă perioadă din viața mea. O sa îmi aduc aminte cu plăcere de perioadele când le făceam zile negre părinților sau colegilor mei de școală.
păcat ca, copilăria durează așa de puțin timp .Dacă am putea rămâne mereu copii ar fi așa de bine. Dar cel mai important este sa rămânem în sufletul nostru mereu copii.

nicola666: mai lunga nu se poate imi trebuie de o pag studenteasca
nicola666: pls
Alte întrebări interesante