Engleza, întrebare adresată de dimulescuminadaniela, 8 ani în urmă

îmi traduce cineva aceasta parte din text?(făra google translate)​

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de grayman56
1

Răspuns:

In acea seara baietii au fost tristi. Huck si Joe au mers sa doarma, dar Tom nu a dormit.A mers acasa intr-o mica barca. A fost incetisor la geamul dormitorului sau. Atunci s-a bagat sub pat si a ramas acolo.

Matusa Polly si prietenii ei venise atunci in camera lui. Matusa Polly le-a spus prietenilor ei " Tom a fost in baiat bun si l-am iubit. Acum e mort si sunt foarte trista".

Tom voia sa spuna "Nu sunt mort" dar a stat tacut.

Matusa Polly a mers la somn. Tom a sarit pe geam in liniste si s-a intors dincolo de rau.

Dimineata Joe si Huck au spus " Nu suntem fericiti aici si acum. Vrem sa mergem acasa".

Tom a zis:"Hai sa mergem acasa Duminica. Putem merge la biserica.Persoanele vor fi foarte surprinse!.!

Explicație:


dimulescuminadaniela: ms
Răspuns de JHDana
0
  • Răspuns:  În noaptea aceea băieții erau suparati. Huck si Joe au mers la culcare, dar Tom nu s-a culcat. El a plecat acasa cu o barca mica.În liniste, el a intrat in dormitor prin ferestra. Dupa, s-a dus sub pat si a stat acolo.   Matusa Polly si prietenii ei au venit in camera lui. Matusa Polly a spus catre prietenii ei, „Tom a fost un baiat bun, si l-am iubit. Acum e mort si sunt foarte suparata.„  Tom a vrut sa zica, „Nu sunt mort.„ Dar a pastrat linistea.  Matusa Polly s-a dus la culcare. În liniste, Tom a iesit afara pe fereastra si a plecat inapoi peste râu.  Dimineta, Joe si Huck au spus, „Acum,nu suntem fericiti aici. Vrem sa mergem acasa.„  Tom a spus, „Hai sa mergem acasa Duminica. Putem merge la biserica. Oamenii o sa fie foarte surprinși.„  Sper sa-ți placa
Alte întrebări interesante