Engleza, întrebare adresată de ana8438, 8 ani în urmă

Imi traduce cineva acest text?

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de danyyyyyy232
1

majoritatea tarilor au mancaruri create prima data acolo. in china asemenea preparate precum supa din aripa de rechin si orezul prajit sunt des intalnite. In tailanda si india oamenii mananca multe tipuri diferite de curry. le place mancarea iute si fierbinte. In anglia un preparat favorit este vita prajita. Italienii mananca paste care este un fel de taitei facuti din grau. Mancarea franceza este foarte faimoasa peste tot. E adesea foarte bogata.

In ultimi ani, fast food numit si mancare nesatoasa a devenit foarte popular in toata lumea. A fost inventat in statele unitete ale americi si primul preparat din fast food a fost hamburgerul, care este facut din carne de vita tocata. Astazi sunt multe restaurante care ofera hamburgari la pachet in foarte mutle orase.

Poate cea mai internationala mancare este cea chineazeasca. Cel mai probabil nu exista oras in care sa nu aiba macar un restaurant chinezesc.

Este asa pentru ca sunt foarte multe preparate chinezesti din multe locuri ale chinei incat exista ceva pentru toata lumea indiferent de ce fel de manacare preferi.


ana8438: MERSIII
danyyyyyy232: cu placere
Răspuns de chimmy77
1
Majoritatea țărilor au mâncăruri care au fost create pentru prima data acolo.In China,felurile de mâncare precum supa de aripioare de rechin și orezul prăjit sunt foarte frecvente.In Thailanda și India oamenii mănâncă curry diferit.Le plac mâncarea fierbinte și picantă.In Anglia,un fel de mâncare preferat este friptura de vita.Italienii mănâncă paste,care sunt un fel de taitei din grâu.Mâncarea franceza este foarte renumita peste tot.Este adesea foarte bogata.In ultimii ani,mâncarea rapida uneori numita “junk food” a devenit foarte populară.A fost inventat in SUA și primul Fast-food a fost hamburgerul,care este de obicei din carne tocata de vita.Astăzi exista restaurante și locuri de luat masa care vând hamburgeri in majoritatea orașelor lumii.Poate cea mai internațională mâncarea este cea chinezeasca.Probabil nu exista un oraș nicăieri care sa nu aibă cel puțin un restaurant chinezesc.Acest lucru se datorează faptului ca exista atât de multe feluri de mâncare diferite ale Chinei încât exista ceva pentru toată lumea,indiferent de felul lor preferat de mancare.

Sper ca te-am ajutat!

ana8438: MULTUMESC MUULTT
chimmy77: Cu drag :)
Alte întrebări interesante