Engleza, întrebare adresată de opalex04, 8 ani în urmă

imi traduce si mie cineva din engleza in romana textul: Holidays.what does the word mean to you?Sun and fun? Or long empty days when you wish you were somehere else?
Time passes slowly if you have nothing to do . Plan a head for a briliant holiday!
On your marks! get ready for fight boredom. write a list of wonderful and exciting things you could do, at home or away.Think Big! decide to become a champion swimmer,to climb the highest mountain,to write a hit record. write down all your wishes, big and small. they may not all hapen but they will get you in the righ mood. Holidays are more fun if you have a goal. VA ROG REPEDEEEEEEEEEE

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Utilizator anonim
2
Concediile. Ce înseamnă cuvântul pentru tine? Soare și distracție? Sau zile lungi goale când vrei să fii în altă parte?

Timpul trece încet dacă nu ai nimic de făcut. Planificați un plan pentru o vacanță strălucitoare!

Pe locuri! pregătiți-vă să luptați cu plictiseala p. Scrieți o listă de minunate și interesante lucruri pe care le puteți face acasă sau departe. Decide să devii un înotător campion, să urci pe cel mai înalt munte, să scrii un hit. notați-vă toate dorințele, mari și mici. s-ar putea să nu se întâmple toate, dar vă vor face în starea de spirit. Sărbătorile sunt mai distractive dacă aveți un scop.

Răspuns de brito
2

Vacanta . Ce înseamnă cuvântul pentru tine? Soare și distracție? Sau zile lungi goale, când îți dorești sa fii in alta parte? Timpul trece încet dacă nu ai nimic de făcut. Planificați-va in cap o vacanță stralucita! Pe locuri! Pregătește-te pentru plictiseală. Scrieți o listă de lucruri minunate și interesante pe care le puteți face, acasă sau departe. Gandeste-te la un lucru maret! Decide cum sa fii campion...Notați-vă toate dorințele, mari și mici. S-ar putea ca nu toate să se întâmple, dar ele vă vor face starea de spirit. Sărbătorile sunt mai distractive dacă aveți un scop.

Alte întrebări interesante