Engleza, întrebare adresată de maraIoana12345678, 8 ani în urmă

Imi traduce si mie cineva va rog textul oompas loompas , calasa a 6 a


IzabelaSelim: Pune o poză cu textul.
maraIoana12345678: https://imgur.com/a/lmBSI

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de DitamaiȘobolanul
2
"Cine sunt aceste mici creaturi? Uită-te la părul lor lung și caraghios! Nu pot să fie persoane reale."
"Bineînțeles că sunt persoane reale", a răspuns domnul Wonka. "Sunt Oompa-Loompa. Importați direct din Oompaland, o țară îngrozitoare cu jungle dese și cele mai periculoase sălbăticiuni din întreaga lume: coarne-amăgitoare, nasuri-viclene, și maleficele mâzgăleli-bubuitoare.
"Domnule Wonka", țipă domnul Salt. "Sunt profesor de geografie, și..."

DitamaiȘobolanul: Termin restul un poc mai târziu
DitamaiȘobolanul: "Atunci știi despre ce e vorba" zise domnul Wonka. "Când am fost acolo i-am găsit pe micii Oompa Loompa practic flâmânzind. Singura mâncare pe care o doreau mai mult decât orice erau boabele de cafea care se întâmplă să fie chiar lucrul din care se face ciocolata.
DitamaiȘobolanul: "Uite" am spus nu în Engleză ci în Oompa-Loompeză conducătorului lor. Dacă tu și supuși tăi veniți la mine în țară să trăiți în fabrica mea, puteți avea câte boabe de cacao doriți." "De acord!" a strigat conducătorul lor cu bucurie, "să mergem!" Așa că am transportat tot tribul Oompa Loompa aici. Cu toții vorbesc engleza acum. Le place dansul, muzica și râsul. "Tati!" a strigat Veruca Salt. " Vreau un Oompa Loompa chiar acum!"
DitamaiȘobolanul: "Augustus! Nu face aia!" strigă doamna Goop la fiul ei care era în genunchi pe marginea râului punând ciocolată fierbinte topită în gură. "O, nu! Te rog Augustus! Îmi murdărești ciocolata! Fii atent! E periculos!" Deodată, s-a auzit un țipăt, apoi un pleosc și într-o secundă Augustus Gloop a dispărut sub undele râului maroniu.
DitamaiȘobolanul: Domnul Wonka râdea. "Salvează-l. Nu poate înota. Se va înneca. Cum îndrăznești să râzi! Monstrule!" țipă doamna Gloop. Augustus urca printr-un yub făcut din sticlă. Era tubul ce conducea la camera unde făceau cea mai delicioasă prăjitură cremoasă acoperită cu un strat de ciocolată cu aromă de căpșuni. " Va fi în regulă" spuse domnul Wonka întorcându-se spre un Oompa-Loompa. "Ajută-i pe domnul și doamna Gloop să-și găsească fiul. Va trebui să te grăbești. Îmi pare rău.
DitamaiȘobolanul: Ne vedem mai târziu doamnă Gloop, si dumneavoastră, domnule." "Să mergem!" strigă doamna Wonka, "va trebui să continuăm călătoria cu barca". Aburi se ridicau din râu și din abur apăru o fantastică barcă roz ( ca o corabie vichingă). Era construită din enorme dulciuri . Săriră cu toții în barcă. "Vreau să îmi cumperi o barcă roz chiar ca asta" îi spuse Veruca Salt tatălui ei. Oompa Loompa câtau și vâsleau foarte repede.
Alte întrebări interesante