Engleza, întrebare adresată de DinuAna02, 9 ani în urmă

IMI TRADUCETI SI MIE ACEASTA FRAZA?
The broadsheet Sun was launched by IPC to replace the Daily Herald, a trade union broadsheet making big losses.Because IPC also owned the left-of-centre Daily Mirror - then Britain's most successful tabloid, with almost 5 million sales - it didn't want to launch a head-on competitor.

But the losses continued and in 1969 the Sun was sold to Rupert Murdoch, who relaunched it as a brash, unashamedly downmarket tabloid.

Under its first editor, Larry Lamb, it followed a popular formula - sex, sport and sensation.

It wasn't new, but the Sun went further than its rivals. When it ran a picture of a topless girl, later putting it on Page 3, a social institution was born.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de lavinia233
0
Soarele a fost broadsheet lansat de IPC pentru a înlocui Daily Herald, o foaie mare de hârtie sindicat făcând mare losses.Because IPC deținut, de asemenea, la stânga, de centru-Daily Mirror - atunci tabloidul cel mai de succes din Marea Britanie, cu aproape 5 milioane de vânzări - nu a doresc să lanseze un concurent-cap pe. Dar pierderile au continuat și în 1969, Soarele a fost vândut către Rupert Murdoch, care a relansat ca un tabloid nerușinată, unashamedly downmarket. În cadrul primului său editor, Larry Lamb a urmat o formulă populară - sexul, sportul și senzație. Nu a fost nou, dar soarele a mers mai departe decat rivalii sai. Când a fugit o imagine a unei fete topless, mai târziu punerea pe pagina 3, sa născut o instituție sociala.
Răspuns de MihaelaD8
0
Ziarul "The Sun" a fost lansat de către IPC pentru a înlocui Daily Herald, un ziar unionist ce ieșea în pierdere. Deoarece IPC deținea și ziarul de extremă stânga Daily Mirror - pe atunci cel mai de succes tabloid britanic, cu aproape 5 milioane de exemplare vândute - nu au dorit să lanseze un rival direct.
Însă pierderile au continuat și în 1969 "The Sun" a fost vândut lui Rupert Murdoch, care l-a relansat transformându-l într-un tabloid cu caracter cinic și ofensator, orientat către sectorul mai puțin prestigios al pieței.Sub egida primului editor, Larry Lamb, a aplicat o formulă cunoscută - sex, sport și emoție.Nu era nimic nou, însă "The Sun" a mers mai departe decât rivalii săi. Când a publicat o poză nud a unei fete, mai târziu adăugând-o la pagina 3, o instituție a luat naștere.

A trebuit să adaptez un pic traducerea pentru că unele expresii nu se pot traduce cu exactitate în română. Totuși, un text destul de dificil pentru liceu. Mult succes :)
Alte întrebări interesante